Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΔΕΝ ΣΕΒΑΣΤΗΚΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ



ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ  ΣΤΙΣ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ
www.iefimerida.gr Ψηλά τακούνια που «πλήγωσαν» τα μάρμαρα στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου φόρεσε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο στην παράσταση της Μήδειας, γράφει στο πρωτοσελιδό της η Espresso, κάνοντας λόγο για ιεροσυλία.
Αν και δεν υπάρχουν φωτογραφίες από την πρόσφατη εμφάνιση της Περιστέρας στην Επίδαυρο (παρά μόνο μια περσινή όπου φοράει εντελώς κατάλληλα φλατ σανδάλια) η εφημερίδα γράφει σήμερα «Η Περιστέρα (Μπέττυ) παρακολούθησε την παράσταση από τις πρώτες θέσεις του αρχαίου θεάτρου, χωρίς να της γίνει όμως καμία παρατήρηση, αφού τα ξύλινα τακούνια σε πόδια... άλλης κυρίας θα μετατρέπονταν σε κόκκινο πανί για τους ταξιθέτες του χώρου».
Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως οι ταξιθέτες έκαναν παρατήρηση σε άλλη κυρία αλλά όχι στη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα. Και συμπληρώνει η Εspresso «Η αλήθεια είναι ότι σπάνια βλέπουμε τη σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα τόσο καλοντυμένη και μάλιστα με ψηλά παπούτσια, αφού συνήθως προτιμά τα σανδάλια και τις μπαλαρίνες».