Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΜΙΖΕΡΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ. ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.


ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ.
Ξεκάθαρο μήνυμα προς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας έστειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στην ομιλία του στην πολιτική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας.
«Εμείς προχωράμε και αφήνουμε τους ακραίους στη μιζέρια τους» τόνισε ο πρωθυπουργός χαρακτηρίζοντας Νεοναζί το κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου κλείνοντας έτσι με αυστηρό τρόπο κάθε άνοιγμα προς την Χρυσή Αυγή.
Ο Αντώνης Σαμαράς αναφέρθηκε και στη συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ τονίζοντας ότι: «κάποιοι αναρωτιούνται αν μπορεί η ΝΔ να δώσει την μάχη των ιδεών μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Αν και μας χωρίζουν πολλά με το ΠΑΣΟΚ μπορούμε την μάχη να τη δώσουμε από κοινού. Συνεργαζόμαστε μαζί με εκείνους που θέλουν την αλλαγή. Προτεραιότητα είναι να βγει η χώρα από την κρίση. Πρώτα θα σώσουμε την πατρίδα γιατί αλλιώς θα είμαστε ανάξιοι».