Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

META TOYΣ "ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ" ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΚΑΙ...ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!!!


ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ :ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ;
Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ,ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ TOY ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΜΕΣΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ "INSTAGRAM".
 Απο contra.gr
Σύμφωνα με το gazzetta.gr πριν λίγες ημέρες ο παίκτης ΠΑΟΚ, Στέφανος "Κλάους" Αθανασιάδης ανάρτησε φωτογραφία του στο instagram που προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων από τους φίλους του που τον ακολουθούν στο συγκεκριμένο Μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Τι αποτύπωνε; Αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία. Ένα t shirt με τη φωτογραφία του δικτάτορα Γιώργου Παπαδόπουλου και λεζάντα «Που 'σαι ρε Παπαδόπουλε».
Μάλιστα, ο επιθετικός του Δικεφάλου φέρεται να σχολίασε κάτω από τη φωτογραφία "τρομερός!"

Ωστόσο, μετά τον θόρυβο που έγινε ο ίδιος ο παίκτης διέψευσε  μέσω twitter ότι ο λογαριασμός στο instagram του ανήκει, κι ότι ουδεμία σχέση είχε με την ανάρτηση της φωτογραφίας και του σχολίου.
Η εξήγηση για την ανάρτηση της φωτογραφίας και το σχόλιο (τα οποία σβήστηκαν) δεν αφορούσε τον Γιώργο Παπαδόπουλο και αυτό που αντιπροσώπευε, αλλά αφορούσε τη μπλούζα, την οποία φορούσε φίλος του σε ένα αποκριάτικο πάρτι. Βέβαια, η δικαιολογία αυτή τον... αθωώνει κατά το ήμισυ διότι θα έπρεπε να γνωρίζει ότι θα προκαλέσει θόρυβο και πολλοί θα το εκλάβουν ως... πολιτική θέση του ίδιου. 
Πάντως, στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ επικρατεί προβληματισμός σχετικά με τη χρήση των social media από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, αφού ένα λάθος σχόλιο ή μία λάθος ανάρτηση (όπως στην προκειμένη περίπτωση) μπορεί να προκαλέσει μπελάδες στους ίδιους, αλλά και στην ομάδα. Στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει καταγραφή των λογαριασμών των ποδοσφαιριστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να υπάρχει η σχετική παρακολούθηση για την αποφυγή λαθών.

4 σχόλια:

  1. Σε λίγο καιρό θα λέτε "ΠΟΎ ΕΊΣΑΙ ΧΊΤΛΕΡ;" κι όχι αδικαιολόγητα! Είμαστε στον 3ο παγκ. πόλεμο και τον ξεκίνησαν οι εβραίοι, δυστυχώς!... 'ΧΊΤΛΕΡ'!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε λίγο καιρό θα λέτε "ΠΟΎ ΕΊΣΑΙ ΧΊΤΛΕΡ;" κι όχι αδικαιολόγητα! Είμαστε στον 3ο παγκ. πόλεμο και τον ξεκίνησαν οι εβραίοι, δυστυχώς!... 'ΧΊΤΛΕΡ'!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΠΙΟΝΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΑΦΤΟΥΝ

      ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ....ΗΝΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΘΥΜΑΤΑ ΟΥΤΕ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ....

      Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΤΩ ΣΩΘΕΙΤΩ,,,,

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.