Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

ΓΙΑ ΤΡΙΚΥΜIΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ONALERT


ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΤΟ ΟΝALERT ΤΟΥ ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ:
Πολιτική με “πυροτεχνήματα” έκαναν τα κόμματα της μεταπολίτευσης. Και όλα “κάηκαν” απ΄ αυτά. Η Χρυσή Αυγή -το ΄χουμε ξαναγράψει- είναι μέρος του συστήματος και η στάση της το εξυπηρετεί. Και βέβαια από …πυροτέχνημα άλλο τίποτα!
Το τελευταίο ήταν αυτό της συζύγου του Ν.Μιχαλολιάκου η οποία είναι και βουλευτής του κόμματος -για να μην το ξεχνάμε- η οποία πρότεινε την υποχρεωτική στράτευση των γυναικών στα 18. Στην Ελλάδα!
Η Χρυσή Αυγή κάνει μεγάλη “φασαρία”. Όπου κι αν βρεθεί. Εντός κοινοβουλίου και έξω απ΄ αυτό. Πολιτικά είναι σαφώς πολύ…
μπερδεμένη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν έχει πει λέξη,κουβέντα, ψίθυρο για πολύ ισχυρές οικονομικά κοινωνικές ομάδες. Επικεντρώνεται στους βουλευτές τους οποίους έχει αναλάβει να απαξιώσει. Λες και δεν το ΄χαν καταφέρει -οι περισσότεροι όχι όλοι- μόνοι τους.
H “τρικυμμία” στην πολιτική θέση της Χρυσής Αυγής , γίνεται εμφανέστατη όταν τα “ντεσιμπέλ” από τις κραυγές πέφτουν. 
Έτσι και με την πρόταση της κυρίας Ζαρούλια, η οποία αν κρίνουμε από τις θέσεις του λαϊκού συνδέσμου για τις γυναίκες είναι μάλλον …εκτός γραμμής!
Ποιες είναι αυτές; Αποτυπώνονται στην φωτογραφία-αφίσα

Ας αποφασίσει λοιπόν και η κ.Ζαρούλια και ο σύζυγος της επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, πως θέλουν την Ελληνίδα στην κοινωνία που φαντασιώνονται. Αφοσιωμένη στη μητρότητα ή στα χαρακώματα. Και τέλος πάντων πιστεύουν στην ισότητα των δύο φύλων όπως λέει η κ.Ζαρούλια ή δεν πιστεύουν όπως λένε στις θέσεις τους;

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ Η ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΡΕ ΣΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ONALERT;;
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΤΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ;;
ΕΔΩ ΜΟΝΙΜΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΧΘΡΟΥΣ ,ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΓΡΑΨΕΙ. 
Η ΥΠΟΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΥΑΛΩΤΕΣ. 
 ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ KYΡΙΟΙ ΤΟΥ ΟΝΑLERT; MΗΠΩΣ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ  ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΟΥΝ  ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ;; 

1 σχόλιο:

  1. Η άνοδος της ΧΑ τους εχει τσούξει τους συστημικούς γλύφτες.Με τη τακτική "πες πες όλο και κατι θα μείνει" ελπίζουν να φρενάρουν το κίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.