Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2012

Aπίστευτο : Eυρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ που ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες για πετρέλαιο γιατί ενοχλούνται ...οι φάλαινες.


ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΝΝΟΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΟΤΑΝ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΦΑΛΑΙΝΕΣ;;
Απο iefimerida.gr
 Τον αποκαλούν «Ταρζάν των Βρυξελλών». Επειδή η μαμά του Μαρία Αρσένη ήταν στο ΠΑΣΟΚ διορισμένη 30 χρόνια ο Γιώργος Παπανδρέου διόρισε και τον γιό ευρωβουλευτή το 2009. Ο Κρίτων Αρσένης εκπροσωπεί όλες τις «λόξες» του Παπανδρέου για την πράσινη ανάπτυξη.
Ποιός δεν θυμάται τον Γιώργο Παπανδρέου την ώρα που η Ελλάδα σιγοκαιγόταν στις φλόγες του Μνημονίου εκείνος υποσχόταν να κάνει τη χώρα μας «Δανία του Νότου»; Η, όταν η Ελλάδα αγωνιούσε με το πιστόλι των δανειστών στον κρόταφο ποιός δεν θυμάται ότι ο Παπανδρέου μαζί με την Τίνα Μπριρμπίλη έκαναν βόλτες στο Ελληνικό με τον αρχιτέκτονα Αθεμπίγιο ; Ε, κάτι παρεμφερές είναι ο Κρίτων Αρσένης.
Ο 35χρονος ευρωβουλευτής έκανε λοιπόν ερώτηση στο Ευρωκοινοβούλιο και ζήτησε να σταματήσουν οι έρευνες για πετρέλαιο στην Ελλάδα γιατί θα ενοχλούνται τα δελφίνια και οι φάλαινες.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο κ. Αρσένης υποστηρίζει στην ερώτησή του ότι «οι σεισμικές έρευνες με σόναρ οι οποίες θα διεξάγονται καθόλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου για ένα τρίμηνο, ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο τα κητώδη, όπως τα δελφίνια και οι φάλαινες ενώ είναι πιθανό να παρατηρηθούν μαζικοί ξεβρασμοί τους στις ακτές. Αλλωστε τα μέτρα περιβαλλοντικής προστασίας που έχουν ληφθεί αποκλίνουν από οριζόμενα στην οδηγία 92/43 και στο πρωτόκολλο ACCOBAMS».

Τον «έκραξε» ο Μανιάτης

Ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Μανιάτης, λόγω και της γνωστής ευαισθησίας του σε θέματα ερευνών για πετρέλαιο (πιστεύει ότι αυτός ανακάλυψε ότι η Ελλάδα έχει πετρέλαιο!!!), αναγκάστηκε χθες να εκδόσει ανακοίνωση για να «μαζέψει» τον ονειροπόλο ευρωβουλευτή.
«Ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, κ. Κρίτων Αρσένης να είναι σίγουρος ότι τα θαλάσσια κήτη του Ιονίου κινδυνεύουν λιγότερο από τις σεισμικές έρευνες, απ´ ό,τι κινδυνεύουν οι κάτοικοι αυτής της χώρας από ορισμένες πρωτοβουλίες Ελλήνων ευρωβουλευτών», σχολίασε επικριτικά ο κ. Μανιάτης.1 σχόλιο:

  1. ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΦΩ, ΚΑΘ'ΟΣΟΝ, Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ.
    Και τί λέω λοιπόν.
    Είναι γεγονός τετελεσμένο και αναμφισβήτητο, ότι ο θολοκουλτουργιάρης οικολόγος, είναι for the peoula riding....όπως λέμε easy riders....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.