Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Και ο Στάθης Παναγούλης θα είναι στην θέση του Αμερικάνου πρέσβη.



Ορθά το άρχισε ο Στάθης Παναγούλης, αλλά λάθος το τελείωσε.

Αυτοί που πρώτοι θα βρεθούν στην θέση του πρώην Αμερικάνου πρέσβη στην Λιβύη, θα είναι οι αριστεροαλλήθωροι του ΣΥΡΙΖΑ και δήμιοι τους θα είναι οι ισλαμοφασίστες που συστηματικά υποστηρίζουν.

Αγαπητέ Παναγούλη αν πράγματι σε ενδιέφερε το μέλλον των Ελλήνων, θα έπρεπε να ξέρεις και εσύ και οι υπόλοιποι αριστεροαλλήθωροι του ΣΥΡΙΖΑ, ότι αν αύριο το πρωί φύγουν από την Ελλάδα 1 000 000 λαθρομετανάστες, αμέσως θα βρουν δουλειά τουλάχιστον 500 000 Ελλήνων.

Ακούμε ότι μόνο όταν πέσει η ανεργία κάτω από το 10% θα γίνουν δεκτές οι ωριμάνσεις των τριετιών, και εγώ σας ρωτάω κύριε Παναγούλη, είναι δυνατόν ποτέ η ανεργία να πέσει κάτω από το 10% όταν κάθε χρόνο μπαίνουν στην Ελλάδα 120 000 χιλιάδες περίπου λαθρομετανάστες;

Όταν ένα κόμμα δεν μπορεί να αντιληφθεί αυτό που αντιλαμβάνεται η γιαγιά μου, ή οποία με ρωτά: Ποιός παιδί θα θρέψη όλους αυτούς που μαζεύονται στην Ελλάδα;

Ποιός κύριε Παναγούλη θα θρέψη όλους αυτούς τους φτωχούς που θέλεις να φέρεις στην...
Ελλάδα;

Μπορεί ένα Κράτος να λέγεται Κράτος, όταν γνωρίζει ο τελευταίος κάτοικος του Πακιστάν ότι θα πάρει την βαλίτσα του και ανενόχλητος θα έρθει να πιεί καφέ στην πλατεία Συντάγματος;

Δεν υπάρχει λόγος κύριε Παναγούλη να κόπτεστε για την Ελλάδα, γιατί απλά δεν θα υπάρχουν Έλληνες στην Ελλάδα μετά από μερικά χρόνια, ούτε δημοκρατία θα υπάρχει, εκτός και αν ονειρεύεστε στον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα μετατρέψετε τους ισλαμοφασίστες που μετά μανίας υποστηρίζετε , σε συντρόφους.

Την κρεμάλα στην Ελλάδα θα την στήσουν το κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων, οι οποίοι θα είναι πλειοψηφία στην βουλή μετά από μερικά χρόνια, και όπως πιστεύω να γνωρίζεται αυτοί πρώτα κρεμούν τους αριστερούς, όχι βέβαια ότι θα γλυτώσουν και οι υπόλοιποι.

Αυτό είναι το πρόβλημα της Ελλάδος και αυτό είναι το πρόβλημα της δημοκρατίας.

Το πολύ σε 5-10 χρόνια από σήμερα το σημερινό ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ θα ανήκει στο κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων, και τότε ο γιός του Παναγούλη θα βρίσκεται μαζί με τον γιό του Μιχαλολιάκου στην Χρυσή Αυγή.

Αν η αριστερά κύριε Παναγούλη ενδιαφερόταν για την δημοκρατία και το μεροκάματο των Ελλήνων εργαζομένων, πρώτη αυτή θα ζητούσε να μπει ένα φρένο στην λαθρομετανάστευση, για αυτό σας το λέω ξεκάθαρα, απλά γίνεστε και εσείς γραφικός που κανείς πλέον δεν σας παίρνει στα σοβαρά, πέραν των Εξαρχείων και των πακιστανών.

Και βέβαια θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί θα τον ψηφήσουν οι ισλαμοφασίστες, οι οποίοι μετά θα τον ανατρέψουν ως κόμμα των αδερφών μουσουλμάνων, αυτή είναι πολιτική η πορεία της Ελλάδος. 

ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.