Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ 230.000 ΕΥΡΩ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ 50.000 ΕΞΟΔΑ ΚΙΝΗΣΗΣ !!


Από παλιότερο δημοσίευμα ... έτσι για να θυμηθούμε τη κάνουν σήμερα οι ήρωες του ΕΔΩ ΠΩΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
Μέλος της ΚΝΕ, έλαβε μέρος στον αντιδικτατορικό αγώνα και ήταν η φωνή πίσω από το ραδιοφωνικό σταθμό του Πολυτεχνείου που επαναλάμβανε το "Εδώ Πολυτεχνείο". Συνελήφθη και υποβλήθηκε σε βασανιστήρια από τη χούντα. Μετά την πτώση της χούντας εξελέγη βουλευτής, αρχικά του Κ.Κ.Ε.  εν συνεχεία με τον Συνασπισμό και τέλος με το ΠΑΣΟΚ.
ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ….
Ο βασικός μισθός ενός Επιτρόπου στην ΕΕ είναι για το 2009 ήταν €230.000 ετησίως (προ φόρων), ενώ οι περισσότεροι κερδίζουν αρκετά περισσότερα από το ποσό αυτό αναλόγως του τομέα που εποπτεύουν. Ενδεικτικά, οι περισσότεροι λαμβάνουν περί τα €7.000 ετησίως για «έξοδα περιποίησης πελατείας» και…

€35.000 για “έξοδα στέγασης” – δεύτερο σπίτι στην έδρα της ΕΕ. Η (αριστερή) κα Δαμανάκη όμως, δεν αρκείται στα ανωτέρω. Λαμβάνει επίσης €3.391 (καθαρά) μηνιαίως ως…βουλευτική της σύνταξη, και ακόμη €5.166 (καθαρά) κάθε 3 μήνες από…τον ΟΤΕ!!!!

Σύνολο, δηλαδή, πάνω από €280.000 (ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΓΔΟΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ) καθαρά ετησίως!!! Και βέβαια δεν υπολογίζουμε τυχόν….έσοδα από τη…θητεία της στην Ηλέκτωρ (Όμιλος Ελληνικής Τεχνοδομικής – Άκτωρα), τα ακίνητα σε Κρήτη, Διόνυσο Αττικής κλπ.

Και ερωτώ:
1. Στους καιρούς που ζούμε, δε θα ‘πρεπε η «αριστερή» κα Δαμανάκη, να παραιτηθεί τουλάχιστον της βουλευτικής της σύνταξης; Τα λεφτά από τον ΟΤΕ, της τα χαρίζουμε, αφού τώρα θα την πληρώνουν… οι Γερμανοί (αλήθεια, αυτοί το ξέρουν ότι έχουν επίτροπο της ΕΕ στη μισθοδοσία τους;;;)

2. Πότε λήγει, κα Δαμανάκη, το χρέος του Έλληνα που μοχθεί για να πληρώνονται τα μισθά σας, για τις υπηρεσίες που «προσφέρατε» ως «επαναστάτρια του Πολυτεχνείου»? Στεγαστικό να ‘χαμε πάρει για να σας τα χρωστάγαμε από το ’73, θα το ‘χαμε ξοφλήσει σήμερα, εσάς όμως και το γνωστό παρεάκι από λοιπά πολιτικά παράσιτα, συνεχίζουμε να σας πληρώνουμε!!

Προκαλώ την Κα Δαμανάκη να διαψεύσει τα ανωτέρω, και θα επανέλθω με περισσότερες λεπτομέρειες.

Έλλην (βαναύσως) φορολογούμενος – ούτε ψηφοφόρος, ούτε κατευθυνόμενος, ούτε βλαξ
skandalistis

3 σχόλια:

  1. Δαμανάκι ..το μουνάκι...η ψώλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι πουτσα θα είχε φάει τότε μέσα στο πολυτεχνειο.να έκανε παρτούζες........μπα δεν νομίζω.......ε λιγες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μου επιτρέψετε μία διόρθωση. Δεν έλεγε "εδώ Πολυτεχνείο" αλλά "εδώ Πολυτεχνείου, εδώ Πολυτεχνείου".
    Πάντως το σύνθημα αυτής της γενιάς σήμερα είναι "εδώ Κορυδαλλός, εδώ Κορυδαλλός".
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.