Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Κλείνουν κενά του κράτους: Ακόμα και συνοριοφύλακες οι χρυσαυγίτες!


Μέλη της τοπικής οργάνωσης Σερρών της Χρυσής Αυγής βρέθηκαν στο λιμανάκι της Κερκίνης, όπου ανέλαβαν να γεμίσουν το κενό της παρουσίας των αρχών ελέγχοντας του παράνομους Βούλγαρους και Σκοπιανούς ψαράδες στον υγροβιότοπο..
Ανακοίνωση που εξέδωσε η τοπική οργάνωση της ΧΑ, Σερρών αναφέρει τα εξής:

«Εδώ και καιρό δεχόμαστε σωρεία καταγγελιών από τους κατοίκους της περιοχής και όχι μόνο, που διαμαρτύρονται για την παρουσία εκατοντάδων Βουλγάρων και Σκοπιανών στη λίμνη, οι οποίοι ψαρεύουν χωρίς άδεια, επιτίθενται σε έλληνες ψαράδες και έχουν γεμίσει την περιοχή σκουπίδια.

Σήμερα και αφού είχαμε ανακοινώσει ότι θα βρισκόμασταν στη λίμνη, η αστυνομία βρήκε δυνάμεις να στείλει. Ο επικεφαλής μάλιστα μας ανακοίνωσε ότι έδιωξαν όλους τους Βούλγαρους πριν έρθουμε,
κάτι που φυσικά δεν ανταποκρινόταν στην πραγματικότητα, αφού όπως μας κατήγγειλαν και οι κάτοικοι της περιοχής, έδιωξαν μόνο όσους ήταν στην αρχή της λίμνης».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, με πρωτοβουλία του γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Σερρών, Νικήτα Σιώη, θα υπάρξει εντός των επόμενων ημερών σύσκεψη με την Περιφέρεια και τον φορέα διαχείρισης της λίμνης, ώστε να βρεθεί άμεσα λύση στο συγκεκριμένο θέμα.

«Η λίμνη Κερκίνη αποτελεί ένα απ’ τα διαμάντια όχι μόνο του νομού Σερρών, αλλά και της Πατρίδας μας γενικότερα. Δεν θα την αφήσουμε να καταστραφεί από τις ορδές των βαρβάρων και την κρατική αδιαφορία», καταλήγει η ανακοίνωση.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.