Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Ο ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΩΡΙΕΩΝ ΠΡΙΝ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ


Ανέβασε τους τόνους ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας με αφορμή τις αντιδράσεις που προκαλεί η επιχείρηση «σκούπα» της ΕΛ.ΑΣ κατά των λαθρομεταναστών. Ο κ. Δένδιας περιέγραψε με δραματικό τρόπο την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ελλάδα με την παρουσία τόσων πολλών μεταναστών και προειδοποίησε ότι θα επιχειρήσει να λύσει το πρόβλημα αλλιώς θα παραιτηθεί από υπουργός αν εμποδιστεί στο έργο του.«Η χώρα χάνεται. Από την κάθοδο των Δωριέων, 4.000 χρόνια πριν, ουδέποτε η χώρα δεν δέχθηκε τόσο μεγάλης έκτασης εισβολή [...] Πρόκειται για βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας και του κράτους» δήλωσε ο κ. Δένδιας, αναφερόμενος στο θέμα της παράνομης μετανάστευσης και με αφορμή την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. με την κωδική ονομασία «Ξένιος Ζευς».

ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ : ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΧΩΡΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΞΙΣΩΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΡΙΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ .
ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΗΤΑΝ ΔΩΡΙΕΥΣ .
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΠΕΤΑΤΕ" ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΤΟ "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ.
ΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.