Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΟΥΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΒΙΑΣΤΗ ΓΙΑ "ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ"


16.000 ΕΥΡΩ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ 
ΣΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ.

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΝΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΟΥΜΕ ΙΡΑΚΙΝΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΑΠΕΛΑΘΕΙ !!!
ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
ΠΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ."ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ" KAI ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΕ ΒΙΑΣΤΕΣ;; 
ΣΤΑ ΒΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒH ΡΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ;;
Απο ethnos.gr
Επικρίνοντας το γεγονός ότι η ελληνική νομοθεσία δεν προβλέπει ανώτατο όριο κράτησης για αλλοδαπούς που πρόκειται να απελαθούν, το Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, με απόφασή του, καταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του δικαιώματος στην ελευθερία και την ασφάλεια, στην περίπτωση του Ιρακινού υπηκόου Καρίμ Μαθλούμ, ο οποίος ενόψει της απέλασής του από τη χώρα παρέμεινε για δύο χρόνια και τρεις μήνες υπό κράτηση.
Ο Καρίμ είχε καταδικασθεί από τα ελληνικά δικαστήρια σε φυλάκιση 15 ετών και 6 μηνών για σεξουαλική κακοποίηση, εξέτισε τα 2/3 της ποινής του αλλά παρέμεινε, για περίπου δυόμισι χρόνια ακόμη υπό κράτηση, μέχρις ότου απελαθεί από την Ελλάδα, με βάση διάταγμα που εκδόθηκε από τα δικαστήρια.
Προσέφυγε σε όλες τις βαθμίδες της ελληνικής δικαιοσύνης, διαμαρτυρόμενος για το παράνομο της υπερβολικά μεγάλης κράτησής του, αλλά όλες του οι προσφυγές απορρίφθηκαν.
Για τον λόγο αυτό, στις 27 Απριλίου 2007, κατέφυγε στο Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που σήμερα τον δικαίωσε, καταδικάζοντας την Ελλάδα και υποχρεώνοντάς την να του καταβάλλει 16.000 ευρώ για ηθική και υλική βλάβη.


4 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ? ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΡΕ ΟΛΑ ΑΥΤΟΣ ......ΒΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΑΚΡΗ ΠΟΙΟΣ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΛΠΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ .ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ .ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΛΑΘΡΟΓΚΑΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΙΑΣΤΗ

      Διαγραφή
  3. αν ηταν το παιδιτου κα πολιτικου καπιου δικαστι θα τον αποσιμιονε με χαρα., ασ απαντισι αν εγι μιαλο και λιγο να βαλι τον εαβτοτου στι δεσι τον γονοιο που κακοπιουντε τα παιδιατουσ μαλον δεν ξερουν σιγουρα τι εστι να σε βιασου ψιγικα και προπαντοσ σοματικα οχι αποσιμιοσι θα σιτουσε οιδιοσ θα τον σκοτονε αλα ινομι ηνε μονο γιτουσ φτογουσ γιατουσ πολιτικουσ τουσ επιγιρυματιεσ εγι απαλαγ απο παντου νομσ σου λει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.