Κυριακή, 5 Αυγούστου 2012

ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟΣΚΟΥΠΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" .ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 15ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕ ΑΓΡΙΑ Ο ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΣ .


ΦΤΥΣΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ
Την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ εγείρει η επιχείρηση-«σκούπα» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας και εντάσσεται στο πλαίσιο του αστυνομικού σχεδίου «Ξένιος Ζευς» κατά της λαθρομετανάστευσης.

Αναλυτικά, σε δήλωση του Δημήτρη Τσουκαλά, βουλευτή Επικρατείας και υπεύθυνου Τομέα Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, αφού αναφέρεται ότι «η κυβέρνηση προσβάλλει και τον πολιτισμό μας», προστίθενται τα εξής: «Πάνοπλοι αστυνομικοί συλλαμβάνουν με εντολή πρωθυπουργού οποιονδήποτε δε μοιάζει με Έλληνα και κινείται στο κέντρο της Αθήνας και όχι μόνο. Μεσημέρι Σαββάτου, Ιπποκρατους και Ακαδημίας. Δεκάδες γονατισμένοι άνθρωποι, οι περισσότεροι άντρες, φοβισμενοι, με σκυμενο το κεφαλι ειναι ακινητοποιημένοι από τις ειδικές ομάδες της ΕΛ.ΑΣ .

 Έκπληκτοι περαστικοί, ένιωθαν ότι βρίσκονται σε μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση και ζητούσαν εξηγήσεις για το οικτρο αυτο θέαμα που προσβάλει τους Έλληνες που έχουν περάσει κατοχή, προσφυγιά και μετανάστευση».

»Δεν έχει σημασία αν οι μετανάστες έχουν χαρτιά η όχι...,
οι οδηγίες είναι σαφείς. Σκούπα σε όλους. Και σα να μην έφταναν όλα αυτά μαθαίνουμε έκπληκτοι από τα δελτία ειδήσεων ότι πρόκειται για το σχέδιο "Ξένιος Ζευς"!!! που έχει όχι μόνο τη στήριξη άλλα την εντολή του Πρωθυπουργού για να πραγματοποιηθεί. Θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον όποιο εμπνευστή αυτού του σχεδίου κατ´αρχήν τι σημαίνει Ξενιος Ζευς: "Στην Αρχαία Ελλάδα η φιλοξενία εθεωρείτο πράξη αρετής. Τους ξένους προστάτευαν ο Ξένιος Δίας και η Αθηνά η Ξενία, όπως και οι Διόσκουροι Κάστωρ και Πολυδεύκης. Υπήρχε θεία απαίτηση για την περιποίηση των ξένων και εθεωρείτο αμάρτημα η κακή αντιμετώπισή τους"».

»Η κυβέρνηση σε μια ύστατη προσπάθεια να κρύψει το πραγματικό της πρόσωπο κρύβεται πίσω από βαρύγδουπες εκφράσεις και επικοινωνιακά τρυκ, που στερούνται σοβαρότητας, και υποτιμα τη λογική, τη νοημοσύνη, τις γνώσεις μας και ότι μας έχει απομείνει και δεν μπορούν με τίποτα να το ξεπουλήσουν. Τον πολιτισμό μας. Αναρωτιόμαστε αν και σε αυτό το " επιχειρησιακό σχέδιο" της Κυβέρνησης συμμετέχουν το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ ειναι αντίθετος με κάθε είδους πόγκρομ που προσβάλει την ανθρώπινη φύση και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το γεγονος οτι η επιχειρηση αυτή εξελιχθηκε την 4η Αυγούστου θλιβερή επέτειο της κατάλυσης της Δημοκρατίας από τον Ιωάννη Μεταξά το 1936 ειναι τυχαιο;».

Σχόλιο μας: Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τον ανθελληνικό σκουπίδι του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και τους ανιστόρητους της ΕΛ.ΑΣ που είχαν την φαεινή ιδέα να ονομάσουν "ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ" την επιχείρηση-«σκούπα» ,που έγινε κάτω απο το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής για το νέο κρούσμα αγρίας βίας των κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών" ,οτι ΞΕΝΟΣ για τους 'Ελληνες της Αρχαίας Ελλάδας ηταν ο 'Ελληνας απο διαφορετική πόλη-κράτος και δεν εχει την έννοια που του έχουμε δωσει λανθασμένα σήμερα.
Σχετικό άρθρο για το θέμα μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.