Δευτέρα, 6 Αυγούστου 2012

Χρυσή Αυγή για νέα μέτρα από τρόικα και συγκυβέρνηση ,την επίσκεψη Πέρες και την επιχείρηση “Ξένιος Ζευς”.Νέα μέτρα από τρόικα και συγκυβέρνηση
Προωθούνται νέα μέτρα αφαίμαξης του λαού κατόπιν εντολής του ξένου παράγοντα. Η συγκυβέρνηση δεν ακουμπά τις φαλιρισμένες ιδιωτικές τράπεζες και δε λέει λέξη για τον ορυκτό μας πλούτο. Πρόκειται για συγκυβέρνηση υποταγής στους διεθνείς τοκογλύφους που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή.  

Για την επίσκεψη Πέρες
Μετά τον Κλίντον ο Πέρες. Εβραίοι και αμερικανοί εποφθαλμιούν τον ορυκτό μας πλούτο, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο της ελληνικής ΑΟΖ, που η γελοία ελλαδική κυβέρνηση αρνείται να αναγνωρίσει. Ας μελετήσει τουλάχιστον την πολιτική του Ισραήλ στους τομείς της άμυνας, της ενέργειας και της παραγωγής.

Για την επιχείρηση “Ξένιος Ζευς”
Μία κακοστημένη επικοινωνιακή φούσκα είναι οι δήθεν "επιχειρήσεις" του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ. Δεν απέλασαν ούτε έναν λαθρομετανάστη από τη χώρα! Τους περιφέρουν ασκόπως εντός της επικράτειας για να εξαπατήσουν τον ελληνικό λαό. Να γνωρίζουν οι κυβερνώντες ότι στην αρχαία Ελλάδα εκτός από τον Ξένιο Δία υπήρχε και η ξενηλασία!

Χρυσή Αυγή - Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.