Τετάρτη, 8 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ: Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΡΙΤΣΑΣ... ΟΡΓΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ!ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΤΟΝ ΕΝ ΛΟΓΩ "ΚΥΡΙΟ". ΗΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΘΙΑΣΟΥ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ; ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Την απαίτηση να αποδοκιμάσουν δημόσια οι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης την επίθεση των μελών της Χρυσής Αυγής μέσα στο πλοίο που μετέφερε τον Πακιστανό ζητά με δήλωση του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θοδωρής Δρίτσας.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση:

«Προκαλεί οργή η χτεσινή, προπαγανδιστικής εκμετάλλευσης του ανθρώπινου πόνου και της λαϊκής ευαισθησίας,  ανενόχλητη εισβολή μερικών δεκάδων χρυσαυγιτών στο πλοίο και η επίθεση στην αστυνομική κλούβα που μετέφερε τον κατηγορούμενο για την πολλαπλή κακοποίηση της 15χρονης. Ο αποτροπιασμός για το έγκλημα της Πάρου δεν είναι δυνατό να αποτελέσει αφορμή για τη διάχυση της ρατσιστικής μισαλλοδοξίας, και, πολύ περισσότερο, για τον πολλαπλασιασμό αγελαίων φαινομένων αυτοδικίας, στα οποία μάλιστα πρωταγωνιστούν κρανοφόροι με στολές παραλλαγής.

Απαιτούμε από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου και το Αρχηγείο ΛΣ – ΕΑ όπως και από τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να αποδοκιμάσουν δημόσια το συμβάν και να ελέγξουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το περιστατικό καθώς και τις ενδεχόμενες ευθύνες όπου και αν αυτές υπάρχουν.

Εικόνες σαν αυτές που είδαν χτες έλληνες και ξένοι τουρίστες, οι οποίες διασύρουν πράγματι διεθνώς τη χώρα και δικαίως κινητοποιούν διεθνείς οργανισμούς εναντίον μας, δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν χωρίς την ανοχή της ελληνικής κυβέρνησης και των κρατικών Υπηρεσιών.
Η τρικομματική κυβέρνηση, και ειδικά οι συναρμόδιοι Υπουργοί Ναυτιλίας και Δημόσιας Τάξης δεν μπορούν να ολιγωρούν. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ένα στρατιωτικά οργανωμένο ακροδεξιό κόμμα μειοψηφίας στη Βουλή δεν ελέγχει τα Υπουργεία τα οποία εποπτεύουν ο κ. Μουσουρούλης και ο κ. Δένδιας. Ότι αυτό δεν ισχύει, οφείλουν και να το αποδεικνύουν».

ΠΗΓΗ: ΣΤΟΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.