Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΠΡΟΣ ΕΛ.ΑΣ : ΜΑΖΕΨΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.



ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΞΥΠΝΑΝΕ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ "ΑΡΧΟΝΤΕΣ". 
Απο newsbomb.gr
Ο κ. Παναγιώτης Νίκας, απέστειλε αίτημα στον εισαγγελέα, τον αστυνομικό διευθυντή Πελοποννήσου και τον αστυνομικό διευθυντή Μεσσηνίας, με το οποίο ζητά να φύγουν οι μετανάστες, αφού δημιουργούν προβλήματα ασφαλείας:
«Στην περιφέρεια του Δήμου Καλαμάτας είναι κοινή η διαπίστωση του γεγονότος της συνάθροισης και εγκατάστασης λαθρομεταναστών σε κοινόχρηστους χώρους αλλά και σε ιδιωτικούς (π.χ. εγκαταλελειμμένα κτίρια), με αποτέλεσμα να δημιουργούνται έντονα προβλήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας, τόσο για τους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης μας.
Στον περιβάλλοντα χώρο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Καλαμάτας, του Μηχανοστασίου Καλαμάτας, αλλά και στον χώρο του Δημοτικού πάρκου Ο.Σ.Ε., έχει διαπιστωθεί η συχνή παρουσία λαθρομεταναστών, οι οποίοι χρησιμοποιούν τους υπαίθριους ή στεγασμένους χώρους ως αφοδευτήριο.
Πολλές φορές μάλιστα, επιδεικνύουν επιθετική συμπεριφορά στους υπαλλήλους του δήμου που ελέγχουν τους χώρους αυτούς».
Τέλος, ο δήμαρχος σημειώνει πως «το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης και των προβλημάτων που δημιουργούνται από αυτήν πρέπει να αντιμετωπιστεί με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα και προς την κατεύθυνση αυτή παρακαλούμε για τις άμεσες δικές σας ενέργειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.