Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ...ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ


Ο δημοφιλής ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος μιλά στο iefimerida.gr για την απόφασή του να πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, την άνοδο της Χρυσής Αυγής και το πολιτικό τοπίο των εκλογών.
ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
iefimerida.gr :Χρυσή Αυγή στη Βουλή: ανησυχία, φόβος - ποιο είναι το συναίσθημα που σας προκαλεί και ποια η πολιτική ερμηνεία αυτής της πολιτικής τάσης;

Πέτρος Τατσόπουλος:
Η Χρυσή Αυγή, όχι μόνο δεν θα πρέπει να βρεθεί εντός Βουλής, αλλά θα έπρεπε και -δεκαετίες τώρα- να βρίσκεται εκτός νόμου, δεδομένου ότι έχει ένα ποινικό μητρώο ως το ταβάνι. Η Χρυσή Αυγή είναι μια συμμορία, μια παραστρατιωτική οργάνωση, όπως τα Τάγματα Εφόδου του Ρεμ, την εγκληματική δράση των οποίων δεν έκρινε εντέλει ανεκτή ούτε ο ίδιος ο Χίτλερ και «αποκεφάλισε» την ηγεσία τους το καλοκαίρι του 1934, κατά τη «Νύχτα των Μεγάλων Μαχαιριών».

Σήμερα πληρώνουμε ήδη ακριβά -και αύριο ίσως πανάκριβα- τη μυωπική στάση τόσο της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ΠΑΣΟΚ απέναντι στη Χρυσή Αυγή, την πολιτική επιλογή να την χρησιμοποιούν κατά καιρούς ως αποπροσανατολιστικό αντιπερισπασμό ή ως συμπλήρωμα διατροφής της Αστυνομίας. Σήμερα τα τσακάλια παριστάνουν τους προσκόπους, που βοηθάνε τις γριούλες να πάρουν τη σύνταξή τους από τις τράπεζες, και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να ξαναδείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο. Δεν πρέπει να τους δώσουμε την ευκαιρία -όχι αποκλείοντας τους από τα ΜΜΕ κατά την προεκλογική περίοδο, μα απεναντίας, δίνοντάς τους δημόσιο βήμα, να τους... δούμε, να τους...ακούσουμε και, κυρίως, να τους φέρουμε αντιμέτωπους με τα ίδια τους τα επιχειρήματα και τα ίδια τους τα εγκλήματα. Οσο τους κρατάμε στο σκοτάδι, να καλλιεργούν ανεμπόδιστοι το θρύλο κάποιων Ρομπέν των Δασών κουρεμένων γουλί, παίζουμε το παιχνίδι τους.

iefimerida.gr

 ΣΧΟΛΙΟ : ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ ,ΟΤΑΝ ΠΑΡΕΙ ΒΗΜΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΑΦΙ ΣΟΥ ΘΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ

3 σχόλια:

  1. ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ,ΦΙΛΟΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενω σημερα δεν πληρωνουμε ακριβα τα καψιματα επι αγιου μολοτοφορου δεκ'08
    δεν πληρωνουμε ακριβα τις φωτιες του '07

    εεε!! ρε μαλακα τσατσοπουλε, κουνια που σε κουναγε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραιος ο τασοπουλος χαχαχαχα μα τι μαλακας ειναι ρε παιδι μου,εχει δικιο για τα ταγματα εφοδου αλλα καμια σχεση με εμας εδω αυτα τα ταγματα.αλλα εαν ειχε διαβασει λιγο ιστορια θα επρεπε να μην ηταν στην ελλαδα ουτε το κουμουνιστικο κομμα που εκανε τον εμφυλιο!!!!!! και ειπε να ειναι η μακεδονια σκοπιανη κ βουλγαρικη γιατι πιστευουν ταξικα κ οχι εθνικα!!!τα εγληματα του κουμουνισμου δεν τον ενοχλουν αχ ρε αλητακο μου τασοπουλε δες το εργακι ελενη με τον τζον μαλκοβιτς και μετα μιλαμε πουστρα του κερατα.ανθελληνα που σε μαχη θα πεταξει το οπλο και θα κρυφτεις!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.