Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ "ΘΑ" Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.


ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΛΙ:
"Αυστηρές κυρώσεις σε ιδιοκτήτες ακινήτων όπου στοιβάζονται παράνομοι μετανάστες", έγραψε σε προσωπικό του μήνυμα στο twitter ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο κ. Χρυσοχοϊδης έγραψε: "Οι πολίτες μπορούν να καταγγέλλουν σχετικά περιστατικά στο 100. Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και ενισχύονται".

Με τον τρόπο αυτό προανήγγειλε ότι στο πλαίσιο των επιχειρήσεων "σκούπα" για τη σύλληψη λαθρομεταναστών θα επιβάλλονται ποινές σε όσους Έλληνες προσφέρουν κατάλυμα στους λαθρομετανάστες έναντι αμοιβής.

Το πρωί της Τρίτης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό "9", ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε ανακοινώσει ότι "η Αθήνα θα καθαρίσει σε λίγες ημέρες...
, (ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ )σήμερα ή αύριο θα ανακοινωθεί ότι τα διαμερίσματα στα οποία υπάρχουν μαζικά λαθρομετανάστες θα αδειάζουν και θα διώκονται ποινικά οι ιδιοκτήτες.(ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ)

Για να αποδείξει ότι δεν επρόκειτο περί κάποιου προεκλογικού "πυροτεχνήματος", ο κ. Χρυσοχοϊδης ανακοίνωσε επισήμως ότι οι σχετικές αστυνομικές επιχειρήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη. Με τον τρόπο αυτό ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δείχνει ότι έχει την πολιτική βούληση να επιβάλλει αυστηρές ποινές σε όσους προσφέρουν στέγη στους λαθρομετανάστες, χωρίς να απαιτείται νέος νόμος.
Και όπως προκύπτει από τις επίσημες δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, στο πλαίσιο των επιχειρήσεων για τη σύλληψη των λαθρομεταναστών θα κινηθούν οι διαδικασίες και εναντίον των ιδιοκτητών ακινήτων που νοικιάζουν τα σπίτια τους σε μετανάστες που δεν έχουν άδεια για να βρίσκονται στην ελληνική επικράτεια.

Ο κ. Χρυσοχοΐδης προανήγγειλε επίσης ότι μέχρι το τέλος Μαϊου χίλιοι παράνομοι μετανάστες θα οδηγηθούν στο πρώτο κέντρο κράτησης στην Αμυγδαλέζα. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξήγησε ότι τον Ιούνιο θα λειτουργήσει και δεύτερο κέντρο κράτησης στην Αττική

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.