Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Να ποίοι είναι οι αναρχικοί: Έδειραν τοξικομανείς κατόπιν υποδείξεως...λαθρομεταναστών!

 
 
Επεισόδιο μεταξύ αναρχικών και τοξικομανών σημειώθηκε σήμερα στην Καμάρα. Όλα ξεκίνησαν όταν ομάδα τοξικομανών επιχείρησε να κλέψει παπούτσια από τους λαθραίους μικροπωλητές της Ροτόντας. Τότε, οι λαθραίοι μικροπωλητές, απευθύνθηκαν σε ομάδα ατόμων που εκείνη την ώρα πραγματοποιούσαν αντιρατσιστική συγκέντρωση στην Καμάρα. Μια ομάδα περίπου 150 ατόμων, που συμμετείχαν στην συγκέντρωση ξυλοφόρτωσαν τους τοξικομανείς. Στην ευρύτερη περιοχή της Καμάρας και της Ροτόντας έχουν αναπτυχθεί αστυνομικές δυνάμεις.


Πηγή: thousandnews.gr
 

5 σχόλια:

  1. kala re paidia exete 3efigei entelos... Yperaspizeste Kleytronia & prezakia???
    Kala tous kanane!!!
    Allo e8nikismos kai allo malakia...
    Ayta ta prezakia exoun rima3ei ton topo.
    1000 mpaBo stous Anarxikous apo enan eigios skeptomeno e8nikish...
    Ante apo edw me ta kolimata sas...
    Den einai tyxaio pou poly nas sygkrinoun me to
    PA.ME tou KKE.SoBareutite...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΥΠΟΔΕΙΞΕΩΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...ΑΝ ΑΥΡΙΟ ΥΠΟΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΣΕΝΑ Η ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΤΙ ΘΕ ΠΕΙΣ?

      Διαγραφή
    2. ADERFE ALLO ANARXIKOS KAI ALLO MPAXALAKIAS.EIMAI SALONIKIOS KAI SYXNAZW NABARINOU.TOUS MPAXALAKIDES TOUS EXOUN APOMONWSEI KAI OI IDIOI OI ANARXIKOI.ANARXIA DEN EINAI AYTO POU NOMIZETE PAIDIA...PSAKSTE TO LIGAKI...
      Ο ΜΑΡΞ έσπευδε στα λιμάνια, με τους εργάτες της Διεθνούς Ένωσης Εργατών και με το ίδιο καράβι έδιωχναν τους αλλοδαπούς που έφερνε το κεφάλαιο, νόμιμα ή παράνομα, ως απεργοσπάστες. Ταυτόχρονα τους καλούσαν να αγωνιστούν εκεί, στη χώρα τους, για να ανατρέψουν τους καπιταλιστές, αντί να τους ευνοούν με την εισαγωγή τους σε άλλη χώρα.
      Το κράτος δεν είναι πατρίδα.
      Είναι η αφαίρεση, ο μεταφυσικός, μυστικιστικός, νομικός μύθος της πατρίδας.
      Οι προλετάριοι έχουν πατρίδα.
      Οι λαϊκές μάζες όλων των χωρών αγαπούν βαθιά την πατρίδα τους.
      Αυτή είναι μια φυσική, αληθινή αγάπη.
      ... Ο πατριωτισμός του λαού δεν είναι ιδέα, αλλά γεγονός.
      Ο πολιτικός πατριωτισμός, η αγάπη του κράτους είναι η εκφυλισμένη, μέσω απατηλής αφαιρέσεως έκφραση αυτής της αγάπης, προς όφελος της εκμεταλλεύτριας μειοψηφίας...
      Η πατρίδα αντιπροσωπεύει το αδιαφιλονίκητο και ιερό δικαίωμα κάθε ανθρώπου, ομάδας ανθρώπων, ενώσεων,κοινοτήτων, περιοχών, να ζουν, να σκέφτονται, να θέλουν και να δρουν κατα τον τρόπο τους, που γεννήθηκε ως αποτέλεσμα της μακρόχρονης ιστορικής εξέλιξης.
      Υποκλίνομαι λοιπόν μπρος στην παράδοση και την ιστορία των λαών, γιατί είναι το αίμα και η σάρκα, η σκέψη και η θέληση κάθε λαού.
      Γι αυτό, ειλικρινά, είμαι ο πατριώτης όλων των καταπιεσμένων πατρίδων
      ΜΙΧΑΗΛ ΜΠΑΚΟΥΝΙΝ

      Διαγραφή
  2. ΕΔΩ ΚΑΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ SITES ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΛΠ..
    ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΜΑΓΑΖΙΑ,ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα άτομα που ανήκουν στον αναρχικό - αντιεξουσιαστικό χώρο , πώς την έχουν δει ; ΄Εχουν αυτοχρισθεί προστάτες των λαθρομεταναστών ; Υποκαθιστούν την Αστυνομία ; Τότε γιατί τους κακοφαίνεται όταν οι Χρυσαυγίτες παρεμβαίνουν και μάλιστα μετά από πρόσκληση για βοήθεια των ντόπιων Ελλήνων ; Γιατί , αφού είναι τόσο "ευαίσθητοι" και "ανθρωπιστές" δεν παίρνουν τους αλλοδαπούς στα σπίτια τους , να τους ταϊσουν , να τους ποτίσουν , να κοιμηθούν μαζί τους ; Αυτή είναι η έμπρακτη συμπάθεια και αγάπη κύριοι αντι-ρατσιστές και όχι τα παχειά και τα μεγάλα λόγια . Πάρτε τους στα ρημάδια σας , να βιάσουν τις αδελφές σας , να σας ληστέψουν , να δολοφονήσουν τους γονείς σας και εσείς να τους αποκαλείτε "αδέλφια" σας . Εμείς οι ΄Ελληνες πολίτες , που είμαστε πολλοί , δεν τους θέλουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.