Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΜΠΟΙΚΟΤΑΖ ΣΕ ΟΣΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται το φαινόμενο όλο και περισσότερες ελληνικές επιχειρήσεις ,από την πιο μεγάλη μέχρι και την πιο μικρή ,να απασχολούν Λαθρομετανάστες την ώρα που χιλιάδες Έλληνες δεν έχουν εργασία και με δυσκολία επιβιώνουν . Με τα τελευταία στοιχειά η ανεργία έχει φτάσει σχεδόν στο 25% ,δηλαδή 1 στους 4 Έλληνες είναι άνεργος. Η κρίση και η παράνομη εργασία έχει μεγάλο αντίκτυπο στους Έλληνες. 
 Κάθε ένας Αλλοδαπός εργάτης σημαίνει ένας Έλληνας άνεργος .
Αντί λοιπόν να στηρίξουν τους Πατριώτες τους  οι Έλληνες Εργοδότες , προσλαμβάνουν τους Αλλοδαπούς και επί το πληστον Λαθρομετανάστες μονό και μονό επειδή τους κοστίζουν λιγότερα και χωρίς βέβαια να τους κολλάνε και ένσημα εφόσον δεν έχουν άδεια παραμονής.
Έτσι βλέπουμε σε πολλές επιχειρήσεις καταστήματα μαγαζιά , βενζινάδικα ,κ.τ.λ ,να εργάζονται αλλοδαποί Αυτό το φαινόμενο συνεχίζει να αυξάνεται λόγω της κρίσης και όλο και περισσότεροι Έλληνες εργοδότες απασχολούν Λαθρομετανάστες ,για να γλιτώσουν λίγα εύρω.

ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ


Καλούμε όλους τους Έλληνες να μποϋκοτάρουν τα καταστήματα που απασχολούν Αλλοδαπούς.
Όλοι μας έχουμε την δύναμη να το κάνουμε...είναι πάρα πολύ απλό:

Σας φέρνουν παραγγελία από την πιτσαρία η την ψησταριά και ο μεταφορέας(ντελιβερας) είναι Αλλοδαπός ,ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ...ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ... πείτε του και τον  λόγο.

Μπαίνετε σε ένα μαγαζί και βλέπεται να απασχολεί Αλλοδαπό...ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ...ΦΥΓΕΤΕ...

Πηγαίνετε σε βενζινάδικο να βάλετε βενζίνη και βλέπετε Αλλοδαπό (συνήθως πακιστανοαφγανούς χρησιμοποιούν )...ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΒΕΝΖΙΝΗ...ΦΥΓΕΤΕ....

Πηγαίνετε στην λαική αγορά και στον πάγκο βρίσκεται Αλλοδαπός...ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ...ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Αντίστοιχα πράττετε σε όλα τα μαγαζιά, καταστήματα ,η οπουδήποτε αλλού απασχολούν Αλλοδαπούς.

Πολλοί θα πουν ότι οι Έλληνες δεν κάνουν τις δουλειές που κάνουν οι Αλλοδαποί και αναγκαστικά οι εργοδότες χρησιμοποιούν Αλλοδαπούς.
Αυτό είναι λάθος! Υπάρχουν Χιλιάδες Έλληνες άνεργοι ψάχνουν να βρουν οποιαδήποτε δουλειά για να επιβιώσουν άλλα δεν βρίσκουν γιατί είτε δεν υπάρχουν δουλειές είτε δεν υπάρχουν πλέον κενές θέσεις εργασίας επειδή διάφοροι "Ελληναραδες" απασχολούν Αλλοδαπούς. Υπάρχουν βέβαια πολλοί Ελληνες που δεν "ανέχονται" να εργαστούν σε κάποιες δουλειές βαριάς φύσεως κ.τ.λ. Αυτοί ας μείνουν άνεργοι, δεν μας νοιάζει .Η δουλειά δεν είναι ντροπή , όποιος έχει ανάγκη να ζήσει θα εργαστεί σε οποιαδήποτε δουλειά.
Όλοι οι Έλληνες πρέπει να στηρίξουμε αυτή την κίνηση .
Ενωμένοι έχουμε την δύναμη να το καταφέρουμε . 
Η πτώση του τζίρου θα τους ανησυχήσει, να είστε σίγουροι ,ειδικά αν ξέρουν ποιος είναι ο λόγος.
Αν δεν το καταλάβουν οι Ελληνες εργοδοτες με τον καλό τρόπο ,θα το καταλάβουν με τον κακό.
Σκοπός μας είναι όσοι Έλληνες και Ελληνίδες θέλουν και έχουν ανάγκη να εργασθούν να μπορούν να βρουν μια θέση εργασίας ,και αφού βρουν εργασία όλοι αυτοί οι Έλληνες , όσες θέσεις εργασίας περισσέψουν ας εργασθούν σε αυτές νόμιμοι Αλλοδαποί.
Έτσι πρέπει να κάνει ένα σοβαρό κράτος που νοιάζεται για τους πολίτες του σε αυτή την δύσκολη περίοδο

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

4 σχόλια:

  1. Οταν θελαμε τους μεταναστες να μας κανουν τις δουλειες γιατι εμεις την ειχαμε δει αφεντικα ηταν ωραια ε??? οταν εμεις το παιζαμε συνδικαλιστες κ σνομπαραμε δουλειες γιατι ειχαμε ψηλα την μυτη ποιος θα πηγαινε να δουλεψει βενζιναδικο ντελιβερας οικοδομι το καλομαθημενο ελληνακι σαν κ σενα εμενα και τον καθενα μας οχι βεβαια οι "σκλαβοι" τοτε μεταναστες πηγαιναν... ου ρε λαμογια που τα θυμηθηκατε ολα τωρα ξαφνικα τοσα χρονια γιατι δεν μιλουσατε???αι σιχτιρ ξαφνικα ολοι πατριωτες γελοιοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φιλαρακο εκτος απο τους τεμπεληδες υπαρχουν και ελληνες που θελουν να δουλεψουν οποιαδηποτε δουλεια για να ζησουν αλλα, δεν βρισκουν επειδη καποιοι γελιοι ελληνες παιρνουν λαθρομεταναστες για να γλυτωνουν τα πολλα λεφτα και τα ενσημα.
      πολλες φορες το εχουν κανει θεμα αυτο με την παρανομη εργασια τα Blog,τελευταια το θυμηθηκε και η τηλεοραση.
      Αν εσυ το βλεπεις τωρα μαλλον δεν διαβαζεις blog η διαβαζεις αλλα,εχω φιλο που το παιδι ψαχνει 2 χρονια για δουλεια και δεν βρισκει πλεον ουτε σε πιτσαρια ,πριν δουλευε σε οικοδομη αλλα πλεον η οικοδομη τελειωσε.
      Μην λες λοιπον οτι θες ,αλλωστε το λεει και το αρθρο : "Υπάρχουν βέβαια πολλοί Ελληνες που δεν "ανέχονται" να εργαστούν σε κάποιες δουλειές βαριάς φύσεως κ.τ.λ. Αυτοί ας μείνουν άνεργοι, δεν μας νοιάζει .Η δουλειά δεν είναι ντροπή , όποιος έχει ανάγκη να ζήσει θα εργαστεί σε οποιαδήποτε δουλειά". Εκτος αν διαβαζεις οτι θελεις εσυ.

      Διαγραφή
    2. Γιατι οι ελληνες να πρεπει να δουλεψουν "οποιαδήποτε δουλεια" και να μην ειναι καταρτισμενοι; Γιατι την θεση του μεταναστη με τα 30 ευρω μεροκαματο να την κανει ο ανιδικευτος ελληνας; Γιατι οταν ο καταρτισμενος ελληνας φευγει στο εξωτερικο να εργαστει και τον προτειμουν; εκει δεν ειναι ρατσισμος; Ο ελληνας εχει μαθει να βολευετε, και οσο βολευετε τοσο θα βαλτωνει, υπαρχουν ανθρωποι με ορεξη για ζωη και παλευουν για τα κεκτημενα τους. Αλλα εχει μαθει ο ελληνας απο τον καναπε να ερθει η δουλεια να του χτυπησει την πορτα. Παιδεία ειναι αυτο που λείπει, οχι διχονιες. γιατι στη θεση που βρισκονται "αυτοι" οι μεταναστες μπορει να ειμαστε εμεις σε μια ξενη χωρα.

      Σας μιλά ενας ανεργος που ζει την ζωη του επειδη το θελει. ;)
      Φιλικα παντα.

      Διαγραφή
  2. Πριν 2-4 χρόνια φίλτατε ανώνυμε Νο1 όντως ήταν κάπως έτσι.
    Και πριν 30 χρόνια είχαμε χούντα και πριν από αυτό Βασιλιά.
    Η ουσία είναι τι γίνεται τώρα.
    Η νοοτροπία που είχε ο Έλληνας πριν πολλά χρόνια έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια.
    Δεν υπάρχουν πλέον Έλληνες που δεν κάνουν όλες τις δουλειές.
    Αυτό ανήκει στο παρελθόν.
    Αυτή την στιγμή που μιλάμε οι Έλληνες τα κάνουν ΟΛΑ και με λίγα λεφτά.
    Το θέμα είναι τι θα κάνουμε τώρα;
    Εγώ προσωπικά είμαι υπέραυτής της πρωτοβουλίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.