Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

H ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΚΑΙΓΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2008 ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ ΓΙΑ... ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.



ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ: ΕΧΟΥΝ ΘΡΑΣΟΣ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ, ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΙΩΝΙΣΤΗ ΠΕΡΕΣ. ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ...ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ...ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΣΥΡΙΖΑ:”Η αναβίωση του φασισμού δεν θα περάσει”.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιρρίπτει ευθύνες στην κυβέρνηση και στην Αστυνομία,αλλά και προσωπικά στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδιαγια τα χθεσινά επεισόδια στο πανηγύρι της Ραφήνας.

Πρόκειται για «άλλο ένα επεισόδιο στα όσα άκρως προκλητικά και επικίνδυνα για τη δημοκρατία μας έχουμε δει τις τελευταίες ημέρες εκ μέρους της Χρυσής Αυγής. Επί ώρα οι νεοναζί, με τη συμμετοχή μάλιστα βουλευτών της Χρυσής Αυγής, εγκληματούσαν και τρομοκρατούσαν τους συμμετέχοντες στο πανηγύρι, χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς αστυνομικός»,δήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Επιχειρείται να εμπεδωθεί κλίμα φασιστικής τρομοκρατίας» και τονίζει ότι για την κατάσταση αυτή «συνυπεύθυνη είναι η τρικομματική κυβέρνηση και η αστυνομία. Βαρύτατες όμως» υπογραμμίζει, είναι «και οι ευθύνες προσωπικά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Ν. Δένδια, ο οποίος, πέρα από τις λεκτικές κορώνες, δεν προβαίνει σε καμιά ενέργεια για την αντιμετώπιση του φαινομένου».

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης και τονίζει: «Η αναβίωση του φασισμού δεν θα περάσει.Όπως και στο παρελθόν η πανδημοκρατική λαϊκή κινητοποίηση θα της βάλει φραγμό».

1 σχόλιο:

  1. Δέν έχουν καταλάβει αυτά τά νεοταξίτικα κωθώνια πού υπερασπίζονται κάθε εγκληματία,αρκεί βέβαια νά είναι ξένος,ότι η κοινωνία τούς γυρνά τήν πλάτη καί στό τέλος θά ψάχνουν υποστηρικτές μόνο στούς αλλοδαπούς;Όσο γιά συμμορίες άς μή μιλάνε αυτοί πού έκαναν τόν συμμοριτισμό επιστήμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.