Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΔΙΑΤΑΖΕΙ, ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ.



ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ...ΠΙΤΣΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ. ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΣΑΠΙΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.

ΦΩΤΟ: Το τέρας της Πάρου κρύβει το πρόσωπο του)
Καμία κακοποίηση δεν είδε κατά πληροφορίες ο ιατροδικαστής που έσπευσε στις Κυκλάδες με κρατικά έξοδα για να δει εαν κακοποιήθηκε το κτήνος της Πάρου που ασέλγησε στο κοριτσάκι.

Ο αλήτης Πακιστανός προσποιήθηκε τον προπηλακισμένο από έναν αστυνομικό και τον ντελιβερά που του πήγε πίτσα γιατί το στομάχι του δεν μπορούσε να φάει την τροφή της αστυνομικής διεύθυνσης. Και κατήγγειλε δύο βιοπαλαιστές που για λίγο εξαιτίας του να πάνε κατηγορούμενοι από τον δημοκράτη και "πράσινων" αποχρώσεων αστυνομικό περιφερειάρχη που αντί να μην δώσει καμία σημασία στους ισχυρισμούς του δολοφόνου, φώναξε ιατροδικαστή. Ο ιατροδικαστής λοιπόν δεν είδε ξυλοδαρμό. ΄'Αρα ο τύπος είναι αδίστακτος, με μυαλό ξυράφι που κερδίζει χρόνο και προκαλεί.

Την Τρίτη το πρωί ο κτηνάνθρωπος θα μεταβεί στον ανακριτή. Για να πει τι; Πως ασέλγησε στο μισοπεθαμένο κορμί της Μυρτώς; Αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα δεν συμβαίνουν σε καμία χώρα της Βαλκανικής. Για την Αμερική δεν το συζητάμε. Τώρα ο κτηνάνθρωπος, το δίποδο ζώο θα κρεμόταν από καμια σημαία της Κου-κλουξ-κλαν.

ΠΗΓΗ: ΜΑΚΕΛΕΙΟ

2 σχόλια:

  1. βιτσα, π@υτσ@ και στενα παπουτσια ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πέτρος Β. Μασούρας, Πέτρος Μασούρας του Βασιλείου, Blue Dolphin Paros www.parosbluedolphin.com Στη ιστοσελίδα www.e-kyklades.gr αναγράφεται η καταχώρηση των “Ενοικιαζομένων Καταλυμάτων Blue Dolphin”, Νέα Χρυσή Ακτή (Τσαρδάκια) ΤΚ-84400, Πάρος, και το e-mail petrosmass@yahoo.com του Πέτρου Μασούρας, γιος του Βασίλη Μασούρας που είναι στη φωτογραφία με το ψάρι, και είναι ή ήταν μάγειρας.
    Η ιστοσελίδα είναι www.parosbluedolphin.com Στην κατηγορία PHOTO GALLERY ή κάτω στη ένδειξη PHOTO θα δείτε φωτογραφίες του Πέτρος Βασιλείου Μασούρας, πάντα κρυμμένος με γυαλιά μαύρα, είναι ο τύπος με το αξύριστο πρόσωπο, μελαχρινός, γενάκι στο πιγούνι, εμπριμέ πουκάμισο και το πούρο που είναι γυρισμένος και δεν φαίνεται ανφάς κατά πρόσωπο στη τελευταία φωτογραφία. Εμφανίζεται περιχαρής (μιας και έχει βρει Πακιστανούς αδήλωτους και τους εκμεταλλεύεται και εισπράττει αδρά) στη ξαπλώστρα της επιχείρησης του πατήρ του, και αυτόαποθεώνεται. Στις φωτογραφίες και ο πατήρ του. Επίσης στη ένδειξη Our Restaurant εμφανίζονται φωτογραφίες με το ίδιο επιτέλους χωρίς τα μαύρα γυαλιά του. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι σε όλες τις φωτογραφίες εμφανίζεται με λευκά ρούχα, το χρώμα της αγνότητας της αθωότητας και επίσης και των… μελλοθάνατων λένε οι Θιβετιανοί !!
    Ο Πέτρος Μασούρας του Βασιλείου αποτελεί συνεργό γιατί αυτός υπόθαλψε τον Πακιστανό βιαστή Αχμέτ Βακάς (ή Κουαγκάζ ή Γκαζάν ή Χαγκάζ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.