Παρασκευή 10 Αυγούστου 2012

Ο ΗΡΩΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΣΑΝΤ ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΑΠΗ ΟΜΠΑΜΑ.



Ένας διοικητής του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (ΕΣΣ) δήλωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις των ανταρτών προχώρησαν σε «μερική αποχώρηση» από τμήματα της πόλης Χαλέπι, όπου συνεχίζονται οι μαζικές επιχειρήσεις του στρατού.

 Το Συριακό Παρατηρητήριο των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μια μη κυβερνητική οργάνωση που εδρεύει στη Βρετανία, ανέφερε ότι πάνω από 170 άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες στη Συρία, ανάμεσά τους 33 πολίτες στο Χαλέπι. Σύμφωνα με την ίδια ΜΚΟ, την Τρίτη σκοτώθηκαν πάνω από 240 άνθρωποι σε όλη τη χώρα.

Στο μεταξύ, πάνω από 2.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τη Συρία για να σωθούν από την κλιμακούμενη βία προσφεύγοντας στη γειτονική Τουρκία τις τελευταίες δύο ημέρες, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των Σύρων οι οποίοι βρίσκονται στο τουρκικό έδαφος να ξεπεράσει τους 50.000, ανακοίνωσαν οι τουρκικές αρχές σήμερα.

Ο ρυθμός της ροής των προσφύγων έχει ενταθεί και υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να σημειωθεί μαζική έξοδος από το Χαλέπι, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στη Συρία, όπου συνεχίζονται οι σφοδρές μάχες ανάμεσα στις δυνάμεις της κυβέρνησης του Μπασάρ αλ Άσαντ και τους αντάρτες.

Σύμφωνα με την κρατική υπηρεσία αντιμετώπισης καταστροφών και εκτάκτων καταστάσεων της Τουρκίας, πλέον σήμερα βρίσκονται στη χώρα 50.227 Σύροι, αφού 2.219 άνθρωποι πέρασαν τα σύνορα το διήμερο της 8ης και της 9ης Αυγούστου.

Πηγή: ΑΜΠΕ

1 σχόλιο:

  1. Ατακτοι κανιβαλοι τζιχαντιστες, βαχαμπιστες, σαλαφιστες, τακφιριστες στην υπηρεσία του τραγικου σκυλαραπα, που εχει σχεδιασει σε συνεργασια με τους αγγλους, τους σαουδαραβες, το καταρ, την Αλ καιντα και τους μογγολους, την εξοντωση του συριακου λαου, οδηγωντας τον στην αβυσσο της σεχταριστικης βιας, χωρις να συνειδητοποιεί ο ανεγκεφαλος οτι προετοιμαζει τον 3ο παγκόσμιο πόλεμο.
    Ο πατέρας του Μπασαρ Ασαντ είχε πει ότι αν πέσουμε, θα πέσουμε πάνω στα σώματα των εχθρών μας. Αυτό θα το καταλάβουν καλά οι μισθοφοροι εγκληματιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.