Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Ξιφομαχία" στη Βουλή για τα έδρανα του ...πεζοδρομιακού* ΚΚΕ!

ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜ.ΑΡ. πήραν τα… "όπλα" τους και… "σημάδεψαν" το από-κωμα της Αλέκας Παπαρήγα, με αίτημα να μετακομίσει προς τα "ορεινά" έδρανα και να εγκαταλείψει σήμερα τις μπροστινές θέσεις της αριστερής πτέρυγας.
Το επιχείρημα είναι πως πλέον το ΚΚΕ διαθέτει τη μικρότερη κοινοβουλευτική δύναμη και μπροστά πρέπει να μετακινηθούν κόμματα που έλαβαν περισσότερες έδρες.
Πρώτος έθεσε το αίτημα στον Πρόεδρο της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ και σήμερα ακολούθησε και η ΔΗΜ.ΑΡ.

Απηυδισμένος ο Βύρων Πολύδωρας τους κάλεσε "να τα βρουν μεταξύ τους". Ο Περισσός δε, είναι κάθετος… "Δεν πάμε πουθενά" διαμαρτύρονται!
Όπως δήλωσε πάντως και ο Β. Πολύδωρας, σύμφωνα με τον κανονισμό ο Πρόεδρος της Βουλής αποφασίζει όχι μόνο με βάση την Κοινοβουλευτική δύναμη αλλά με βάση και την παράδοση! Με άλλα λόγια, το ΚΚΕ θα "μετακομίσει" μόνο αν το θέλει, που… δεν το θέλει!
Το παρασκήνιο συνεχίζεται και την όποια λύση θα έχει βρεθεί μέχρι αύριο που θα γίνει η ορκωμοσία των "300" θα τη δούμε στις οθόνες μας..!
__________________
* Ο χαρακτηρισμός δεν είναι αυθαίρετος. Ανήκει στην ...πάπισσα του Περισσού η οποία προεκλογικώς είχε δηλώσει πως: "μετά τις εκλογές θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στο πεζοδρόμιο"

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.