Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Σε σουίτα 14.000 ευρώ γεννήθηκε ο γιός του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΤΗΣ ΟΚΑΣ κ. Τσίπρα! ΕΙΔΗΣΗ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΗ ΣΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ.


 

Στην καλύτερη και την ακριβότερη σουίτα του ιδιωτικού μαιευτηρίου ΙΑΣΩ ήρθε στον κόσμο ο γιός του Προέδρου του ΣΥΝ, Αλέξη Τσίπρα και της συντρόφου του Περιστέρας, όπως αποκάλυψε πριν από λίγο το Tlife.gr.


Ο κ. Τσίπρας, επέλεξε για την γέννηση του πρώτου του παιδιού την σουίτα Νο 805 και το γειτονικό δωμάτιο 806 του 8ου ορόφου του ΙΑΣΩ.

Το κόστος χωρίς την αμοιβή του γιατρού είναι όπως ορίζεται από τον τιμοκατάλογο του μαιευτηρίου περίπου 14.000 ευρώ! Σε αυτά συνήθως δεν συμπεριλαμβάνεται η αμοιβή του γιατρού.

Είναι προφανώς διακίωμα του κάθε πολίτη, εφόσον έχει τα χρήματα να επιλέγει το που θα τα ξοδέψει. Ειδικά όταν πρόκειται για στιγμές σαν την γέννηση του παιδιού του. Αρα, κανείς δεν μπορεί να κατακρίνει γι' αυτό τον κ. Τσίπρα.

'Ομως το ποσό που δαπανήθηκε ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τις ετήσιες αποδοχές ενός απλού εργαζομένου σαν αυτούς που δίπλα τους θα διαδηλώσει στην απεργία της Πέμπτης ο επικεφαλής της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ φωνάζοντας συνθήματα κατά της λιτότητας....
 

5 σχόλια:

  1. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΥΦΤΙΣΣΕΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ .ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΥΓΕΙΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΓΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε ΡΕ ΔΟΞΕΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΥΛΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΟΣΕΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΣ ΠΛΗΡΟΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ .Θ.Ρ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μπραβοοοο... φυσικο και επομενο.. καλα κανει !!! μιας και τον ψηφισανε 1εκατομμυριο μοασχαρια ελληνες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.