Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ


Η επιτροπή κατοίκων Αγίου Παντελεήμονα κάνει πρόσκληση/κάλεσμα και στους υπόλοιπους αγανακτισμένους κατοίκους του κέντρου των Αθηνών για τις 17 Μαρτίου Σάββατο στις 2 μμ στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα...Όπως δηλώνουν οι ίδιοι..
"Η προβοκάτσια που στήνουν κάποιοι δήθεν επαγγελματίες αντιρατσιστές δεν θα περάσει"... 

Σύμφωνα με την επιτροπή κατοίκων του Αγίου Παντελεήμονα,η οποία επισκέφθηκε την ΓΑΔΑ και τον Δήμο της Αθήνας για να ρωτήσει από ποιον και πως πήραν άδεια "κάποιοι" να κάνουν αντιρατσιστική συγκέντρωση σε μια περιοχή που οι Έλληνες είναι πια και σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά μειονότητα....
Η απάντηση που πήραν ήταν ότι δεν έχει δοθεί άδεια ούτε από την αστυνομία ούτε από τον Δήμο.
Από την αστυνομία σύμφωνα με δικές μας πηγές,μάθαμε πως δεν πρόκειται να τους επιτραπεί να προχωρήσουν σε πορεία από τα Προπύλαια προς την περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα για λόγους δημοσίας τάξης και για τον φόβο εκτεταμένων επεισοδίων.

Επίσης κι από τον Δήμο που δεν έχει δοθεί σχετική άδεια για συγκέντρωση,δεν πρόκειται να τους παρέχει ρεύμα...για την υποτιθέμενη συναυλία που διοργανώνουν.

Όμως εδώ τίθεται το εξής ζήτημα...
και η παρέμβαση εισαγγελέα..
Ποιες είναι οι ποινικές ευθύνες αυτών που αποφασίζουν ότι η πόλη τους ανήκει και με προκλητικές ενέργειες θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα και γενικευμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας,από την στιγμή που γνωρίζουν πως ακόμα και η ΧΑ να μην ήταν στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα (μιας και το χρησιμοποιούν ως δικαιολογία) οι ίδιοι οι κάτοικοι θα ξεσηκωνόταν.
Όπως είχε γίνει και πριν λίγα χρόνια,που όλοι θυμόμαστε τις εικόνες ηλικιωμένοι και παιδάκια με πανό να διαμαρτύρονται στη μέση τα ΜΑΤ και από την άλλη ομάδες "αντιρατσιστών" με πέτρες και ξύλα...

Οι υπεύθυνοι αυτής της εκδήλωσης έχουν ευθύνη για ότι συμβεί και η αστυνομία πρέπει επιτέλους να εφαρμόσει τον νόμο.
Από την στιγμή που δεν έχει δοθεί καμία άδεια,για συγκέντρωση και πορεία αποκλειστικοί υπεύθυνοι για ότι συμβεί είναι οι διοργανωτές της.
Δεν μπορεί μια μικρή ομάδα ανθρώπων να κάνει μπάχαλο όλο το κέντρο της Αθήνας μόνο και μόνο για να έχει λόγο πολιτικής ύπαρξης. 
Και για αυτό πρέπει να επέμβει αμέσως ο εισαγγελέας.

eglimatikotita.gr

1 σχόλιο:

  1. θαρθει εκεινη η ωρα που ολοι αυτοι που κανουν αυτα κατα του ΕΘΝΟΥΣ και διοργανονουν αυτα θα γεινουν τροφη για τους γλαρους μονο υπομονη.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.