Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΔΥΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ 50ΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ 100 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΛΥΣΙΔΑ

Ένας 29χρονος Αλβανός και μια 43χρονη Ρουμάνα μπαργούμαν είναι οι δράστες της δολοφονίας του 50χρονου υπαλλήλου της ΔΕΗ που βρέθηκε από τα παιδιά του δολοφονημένος μέσα στο κτήμα του στην αγροτική περιοχή «Κασλάς», έξω από την πόλη της Κοζάνης.
Κίνητρο του εγκλήματος ήταν η ληστεία και οι δολοφόνοι συνελήφθησαν από την Ασφάλεια Κοζάνης.

Οι δράστες είχαν γνωρίσει το θύμα στο καφε μπαρ όπου εργαζόταν η αλλοδαπή και το παρέσυραν στο κτήμα, για να του αρπάξουν όλα κι όλα 100 ευρώ που είχε μαζί του και την χρυσή αλυσίδα που φορούσε!

Ο 29χρονος χτύπησε επανειλημμένα τον άτυχο υπάλληλο με έναν τετράγωνο σιδεροσωλήνα προκαλώντας του πολλαπλές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, οι οποίες επέφεραν το θάνατο.

Στη συνέχεια, άρπαξαν τα κλοπιμαία και πήγαν στο σπίτι της 43χρονης που φιλοξενούσε τον Αλβανό, ο οποίος βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Η γυναίκα έπλυνε το παντελόνι του 29χρονου που ήταν γεμάτο κηλίδες από το αίμα του νεκρού, το οποίο βρέθηκε στο σπίτι της μαζί με τη χρυσή αλυσίδα του θύματος.

Αυτόπτες μάρτυρες που είδαν την αλλοδαπή μπαργούμαν να φεύγει με τον 50χρονο, οδήγησαν στα ίχνη της και συνελήφθη μαζί με τον φυσικό αυτουργό της δολοφονίας. Και οι δυο ομολόγησαν το έγκλημα, κρατούνται στην Ασφάλεια και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.
 
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.