Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κύριος Δημητριος Μιχάκης Αλέξανδρος το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου 2012 ήθελε να παρακολουθήσει ως νομικός από κοντά η διαδικασία ψήφισης του νομοσχεδίου. Παρ' όλο που είχε νόμιμη άδεια να μπει στη Βουλή, μόλις του έκαναν σωματικό έλεγχο και διαπίστωσαν πως στην τσέπη του είχε την ελληνική σημαία, μιας και πριν βρισκόταν στη διαδήλωση, του αρνήθηκαν την είσοδο στη Βουλή και το χειρότερο, χωρίς καμία αιτιολόγηση.

''Έδειξα την ταυτότητά μου και παρ'όλο που αρχικά πέρασα από τον έλεγχο μιας και δεν είχα επάνω μου κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, μόλις διαπίστωσαν πως έχω πάνω μου δύο ελληνικές σημαίες κανονικού μεγέθους, μία με τον ήλιο της Βεργίνας και μία με τις γαλανόλευκες λωρίδες, φώναξαν ''Να προσαχθεί''. Τους ρώτησα γιατί αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Τους ζήτησα μάλιστα να με συνοδέψουν μέσα στην αίθουσα και να βρίσκονται δίπλα μου καθ'όλη τη διαδικασία προκειμένου να διαπιστώσουν πως δεν είμαι επικίνδυνος. Τελικά δεν κατάφερα να τους πείσω κι έτσι δεν μπήκα στη Βουλή'', λέει ο κύριος Δημητριος Μιχάκης Αλέξανδρος στο metrogreece.gr.

Ανάλογο περιστατικό αντιμετώπισε και στην Ακρόπολη, όταν πήγε να ξεναγήσει κάποιους φίλους και συνεργάτες από το εξωτερικό... ''Θέλαμε να βγάλουμε αναμνηστική φωτογραφία και βγάλαμε μια ελληνική σημαία. Μόλις την είδαν οι φύλακες, φώναξαν επιτακτικά ''Απαγορεύεται η ελληνική σημαία. Πέρασε αρκετή ώρα, χρειάστηκε να λογομαχήσω μαζί τους και να τους πω πως θα δημοσιοποιήσω το θέμα, για να μας αφήσουν να βγάλουμε την πολυπόθητη φωτογραφία με την ελληνική σημαία''.
Αφού απαγορεύεται η ελληνική σημαία, μήπως απαγορεύεται και να είμαστε Έλληνες;
kostasxan.blogspot.com

ΣΧΟΛΙΟ : ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΙΤΕΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥΣ . ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ,ΟΧΙ .
ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

1 σχόλιο:

 1. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΠΩΣ ΠΡΙΝ 15 ΧΡΟΝΙΑ ,
  Ο ΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΑΝΗΡΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ,ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ (ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ)ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ......
  Κ..Α..Ι.. Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ
  ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΜΟΙΡΑΡΧΟ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ...
  ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ....

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.