Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη λαθρομετανάστης της “Υπατίας” για απόπειρα βιασμού και ξεκίνησε “απεργία πείνας” για να μην απελαθεί.


Άλλο ένα «μπουμπούκι» της «Υπατίας», από αυτούς που ολόκληρο το πολιτικό σύστημα προσκύνησε πριν κάτι μήνες, συνελήφθη για κακουργηματικές και μάλιστα ειδεχθείς πράξεις. Ο λόγος για έναν 20χρονο λαθρομετανάστη, ο οποίος αποπειράθηκε να βιάσει γυναίκα στις Καλύβες Αποκορώνου στα Χανιά. Η γυναίκα δέχτηκε την επίθεση του «άμοιρου απεργού πείνας» την ώρα που πήγαινε στην δουλειά της. Ο δράστης της επιτέθηκε, της έσκισε τα ρούχα και την έβαλε στο αμάξι της, προκειμένου προφανώς να την οδηγήσει σε ερημική περιοχή.
Ευτυχώς έριξε το αμάξι σε τοίχο, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό της γυναίκας, και έτσι αυτή γλίτωσε τα χειρότερα.
Ο «άμοιρος απεργός πείνας» ξεκίνησε ευθύς αμέσως «απεργία πείνας» προκειμένου να μην απελαθεί, αφού η εμπειρία της «Υπατίας» του είναι νωπή και ξέρει πως μπορεί να κοροϊδεύει τους πάντες, προφασιζόμενος μια ψεύτικη απεργία πείνας και ελπίζοντας στην αλληλεγγύη αριστεριστών και λοιπών κρατικοδίαιτων.
Το εξοργιστικό της όλης υπόθεσης, πέραν φυσικά όλων των άλλων, είναι ότι ενώ βάσει νόμου κινήθηκαν οι διαδικασίες απέλασης του, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται ότι αυτές θα πρέπει να σταματήσουν, αφού η αναβολή απέλασης που του είχε δοθεί μετά την «Υπατία» θα πρέπει να ερμηνευτεί ως «νόμιμος τίτλος παραμονής».
ΠΗΓΗ:http://xryshaygh.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.