Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΦΕΔΡΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

Η Κ.Ε.Ε.Δ.(Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων) πιστή στον σκοπό της να είναι παντού ανά πάσα στιγμή και επ΄αφορμή της επιτοπίου εικόνας ,ένεκα της προσφάτου αποστολής στο Καστελλόριζο, αποφάσισε όπως όλοι οι Έλληνες είτε ατομικά είτε ομαδικά να προμηθευτούν και να αποστείλλουν τρόφιμα στο νησί, που.... τα έχει ανάγκη άμεση,(γάλα, ζυμαρικά κάθε είδους κλπ).Δημιουργούμε μια Τράπεζα Τροφίμων η οποία θα στηρίζεται στο μη.....
περισσευούμενο οβολό μας αλλά που η σημασία της είναι μεγάλη.
Η πολιτική της ερήμωσης των ακριτικών περιοχών με την εξώθηση των κατοίκων σε πείνα είναι τακτικές Κεμαλικού τύπου κι εμείς κάτι τέτοιο δεν δυνάμεθα να το ανεχθούμε. Σήμερα είναι το Κ/Σ ,αύριο η Κάρπαθος, μεθαύριο η Μουργκάνα ή το Τριεθνές ΕΛΛΑΣ ΑΝΘΙΣΤΑΤΑΙ.
ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ
Ότι στέλνετε να είναι υπόψη του εφημερίου ΜΑΛΤΕΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ο οποίος θα τα διανείμει στους κατοίκους ημερομηνίες λήξεως των προϊόντων να είναι πέραν του 3μήνου για ευνόητους λόγους. ΕΙΤΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΕΙΤΕ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΟΤΕΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ. ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ Η Κ.Ε.Ε.Δ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟΥ.
Τηλέφωνο εφημέριου ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΑΛΤΕΖΟΥ: 6973-820905
 
ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ:
Υπόψη Εφημέριου
Μαλτέζου Γεώργιου
Ηρωικό Καστελόριζο
ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ
ΚΙΝ: 6973820905
 
Υ.Σ.
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΜΕ ΜΑΝΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΑΣ
(ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ)
ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
(ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ)

ΠΗΓΗ : ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.