Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Βία και τρόμος στο κέντρο της Αθήνας-Νέο μπαράζ ληστειών.



Μαγαζάτορες, υπάλληλοι καταστημάτων, πεζοί όσοι δηλαδή κινούνται και εργάζονται στο κέντρο της Αθήνας, και όχι μόνο φυσικά, νιώθουν ανασφάλεια ως προς την σωματική τους ακεραιότητα καθώς το έγκλημα τους περιμένει στη…γωνία.
Και το χθεσινοβραδινό αστυνομικό δελτίο συμβάντων είναι αρκούντως πλούσιο σε ειδήσεις βίας.
Λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ τέσσερις άγνωστοι εισέβαλαν σε πρακτορείο ΠΡΟ ΠΟ επί της οδού Καλλιδρομίου.
Οι δράστες με την απειλή συσκευής εκκένωσης ηλεκτρικής ενέργειας και σιδερολοστών, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.
Μια ώρα πριν τα μεσάνυχτα, στη συμβολή των οδών Ιακωβάτων και  Αγ. Παρασκευής στην Αθήνα, τρεις  δράστες εισήλθαν σε παντοπωλείο, και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσαν τις εισπράξεις του ταμείου όπως και διάφορα προϊόντα καπνού. 
Την ίδια ώρα περίπου, τρεις επιπλέον κακοποιοί αφαιρούσαν από πεζό όσα χρήματα διέθετε στη κατοχή του καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.
Η επίθεση έγινε στη συμβολή των οδών Σφακτηρίων και  Θερμοπυλών.
Επίθεση δέχτηκε και ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος ψιλικών στην Αγ. Μελετίου. Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο και αφού τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με τα χέρια τους, αφαίρεσαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για νοσηλεία.
Τέλος, στη συμβολή των οδών Σκοπέλου και Κυψέλης, στην Κυψέλη, δυο δράστες προσέγγισαν οδηγό φορτηγού και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, του άρπαξαν όσα χρήματα διέθετε στη κατοχή του.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.