Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Έπιασαν τους Γεωργιανούς μέσα στο σπίτι την ώρα που απειλούσαν ηλικιωμένο ζευγάρι με μαχαίρια

Ο γείτονας του ηλικιωμένου ζευγαριού μάλλον έσωσε δυο ζωές. Αυτή τη φορά οι δυο αλλοδαποί αδίστακτοι ληστές πιάστηκαν κυριολεκτικά “στα πράσα”
Οι δυο Γεωργιανοί δεν δίστασαν να εισβάλουν στο σπίτι των γερόντων μόλις ένα τέταρτο μετά τις έξι το απόγευμα, είχε δεν είχε πέσει το σκοτάδι.
Ο 78χρονος και η 75χρονη δεν είχαν φανταστεί ότι από 'κείνη την ώρα θα έπρεπε να “κλειδαμπαρωθούν” μέσα στο σπίτι και έτσι οι δυο κακοποιοί βρήκαν τρόπο να εισβάλουν. Κρατώντας μαχαίρια οι δυο ληστές ακινητοποίησαν τους δυο ηλικιωμένους και τους έδεσαν. Δυστυχώς δεν στάθηκαν εκεί, χτύπησαν τον άτυχο 78χρονο που ευτυχώς όπως αποδείχθηκε έχει καλούς γείτονες.
Την ώρα που οι δυο ληστές έμπαιναν στο σπίτι των ηλικιωμένων στην οδό Μακεδονίας στα Καμίνια ένας γείτονας τους είδε και ενημέρωσε την αστυνομία. Οι αστυνομικοί έφτασαν αμέσως και μπήκαν με τα όπλα στα χέρια στο σπίτι. Συνέλαβαν τους ληστές και ενημέρωσαν ασθενοφόρο να παραλάβει τον άτυχο άνδρα, που πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.
Οπως δήλωσε στο Newsit ο κύριος Φώτης που έχει συνεργείο ακριβώς απέναντι από το σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού "οι άνθρωποι στάθηκαν τυχεροί".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.