Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Το κόμμα Καρατζαφέρη για Λεωνίδα Κύρκο.



Όλες οι κατεστημένες (κοινοβουλευτικές) δυνάμεις του τόπου, έβγαλαν τις συνήθεις σε τέτοιες περιπτώσεις «political correct» ανακοινώσεις για τον θάνατο του κομμουνιστή Λ. Κύρκου. Από κοντά και το «ακροδεξιό» (όπως νόμιζαν κάποιοι παλαιότερα) ΛάΟΣ (για να μη… χάσει): “ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΥΡΚΟΥ: Από το Γραφείο Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Ο Λεωνίδας Κύρκος δίδαξε ευπρέπεια. Πάντα συνετός, συμβούλευε το σωστό, δεν εισακούετο πάντα όπως και τελευταία.Όμως η καρτερικότητα του και η ευρύτητα του θα τον καταγράψουν στους καταλόγους των σημαντικών ανθρώπων της γενιάς του.” Δεν τους έφτανε όμως μόνο η ανακοίνωση. Στη σημερινή εκπομπή του, στο κανάλι του, ο τηλεπρόεδρας Καρατζαφέρης έπλεξε το εγκώμιο του αποθανόντος κομμουνιστή:

«Έφυγε από τη ζωή ο Λεωνίδας Κύρκος. Γιατί είναι μεγάλος ο Λ. Κύρκος; Είναι μεγάλος γιατί ελληνοποίησε την αριστερά. Την πήρε από τον Στάλιν και την έφερε στα ελληνικά δεδομένα… Ο Κύρκος, τώρα τελευταία, έκανε μια μεγάλη απόδραση απ’ αυτό που συμβολίζει ο Τσίπρας και η παρέα του και είπε: Φώτης Κουβέλης. Εμείς γι’ αυτό τον τιμάμε…».

Για το ποιόν του εκλιπόντος, θα αναφερθούμε ενδεικτικά σ’ ένα μόνο συμβάν της πολυτάραχης ζωής του:

Έγραψε, λοιπόν, η «Καθημερινή» της 16ης Σεπτεμβρίου 1945: «Κατόπιν ομοφωνίας εισαγγελέως και ανακριτού, επροφυλακίσθη ο φοιτητής Λεωνίδας Κύρκος του Μιχαήλ, υιός του ήδη διευθυντού της κομμουνιστικής «Ελεύθερης Ελλάδας», κατηγορούμενος δια την εκτέλεσιν του εθνικιστού φοιτητού Ματζώρου».

Έναν τέτοιον άνθρωπο τιμούν ο Γ. Καρατζαφέρης και οι «ελληνολάτραι» του!

2 σχόλια:

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιά σας συναγωνιστές!!! Δεν νομίζω πως η ένδειξη σεβασμού για τον αποθανόντα κ.Κύρκο αποτελούν δείγμα ανθελληνισμού και έλλειψη πατριωτισμού!!! Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς, Νεολαία ΛΑ.Ο.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Κύρκος, τώρα τελευταία, έκανε μια μεγάλη απόδραση απ’ αυτό που συμβολίζει ο Τσίπρας και η παρέα του και είπε: Φώτης Κουβέλης. Εμείς γι’ αυτό τον τιμάμε…"... Νομίζω ο λόγος που τον τιμάει είναι φανερός, και φυσικά δεν τον τιμάει για τον λόγο που η αριστερίστικη λογική μας παρουσιάζει πως δηλαδή τον τιμάει επειδή κατηγορήθηκε για το θάνατο ενός εθνικιστή (αλλαγή λόγου τιμής)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.