Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Σπείρα αλλοδαπών κακοποιεί αδέσποτα σκυλιά.Εδώ και αρκετό καιρό, σπείρα Ρουμάνων στο κέντρο της Αθήνας κακοποιεί και βασανίζει αδέσποτα ζώα. Σύμφωνα με πληροφορίες της φιλοζωικής ένωσης «Άργος», τα χτυπούν, τα κλοτσάνε, τα γρονθοκοπούν, τα απειλούν με σπασμένα μπουκάλια μπίρας, τα σέρνουν, βάζοντάς τους θηλιά από πλαστικό καλώδιο στον λαιμό και πολλά ακόμα.

Επίσης, πιάνουν αδέσποτα που φέρουν κονκάρδα με τα τηλέφωνα του συλλόγου που έχει αναλάβει τη στείρωσή τους, τα απομακρύνουν, τηλεφωνούν ότι δήθεν τα βρήκαν και, για να τα πάρουν πίσω, πρέπει να δώσουν αμοιβή!

Έχουν και σκύλες που τις βάζουν να γεννούν και ενδεχομένως πουλούν τα κουτάβια έναντι χαμηλής τιμής.

Επίσης, σύμφωνα με το adespoto.gr, κλέβουν (εκείνοι ισχυρίζονται ότι τα βρίσκουν) ζώα ιδιόκτητα και τα δίνουν πίσω στον ιδιοκτήτη, αφού τους παιδέψουν μερικές μέρες, αλλάζοντας συνεχώς τον τόπο της συνάντησης και αφού φυσικά καταβάλει ο ιδιοκτήτης αντίτιμο!

Η ένωση φιλόζωων «ΑΡΓΟΣ» ύστερα από καταγγελία σε τοπικό Α.Τ. τα ξημερώματα, πέτυχε τη σύλληψη ενός εκ των αλλοδαπών, που είχαν εντοπίσει να κινείται σε σοκάκια στο Μοναστηράκι και στο κέντρο.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.