Τετάρτη, 31 Αυγούστου 2011

Μνημείο “πεσόντων” λαθρομεταναστών στο Τυχερό Έβρου!Το Ελληνικό (;;) Κράτος ως γνωστόν έχει να επιδείξει στην Ιστορία του αναρίθμητους Ήρωες, τους οποίους συστηματικά απαξίωνε προς χάριν ψευδεπίγραψων ιδεολογημάτων. Γεγονότα χαρακτηριστικά αυτού μπορούμε να βρούμε πολλά, αλλά ας αναφέρουμε μόνο ένα, όταν στην περσινή επέτειο των Ιμίων κάποιοι στην Λέσχη Αξιωματικών είχαν καρναβάλια, κυριολεκτικά και χωρίς εισαγωγικά. Ζούμε στο κράτος που για τους Έλληνες πολίτες “δεν υπάρχει σάλιο”, αλλά για τους πάσης φύσεως εισβολείς και τους πράκτορες ξένων χωρών λεφτά όχι μόνο υπάρχουν, αλλά και περισσεύουν. Έτσι στο Τυχερό του Έβρου θα χτιστεί (ή μάλλον χτίστηκε χωρίς να μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε καθώς η αναγγελία ήταν για χθες το απόγευμα) μνημείο “πεσόντων” λαθρομεταναστών, σύμφωνα με δημοσιεύματα του τοπικού τύπου. Αυτό στην χώρα που ακόμα και τώρα οι “προύχοντες” της συνδιαλέγονται με τους δολοφόνους και ξεχνούν το Αίμα των Νεκρών και των Αγνοουμένων της Κύπρου, προς χάριν των υλικών, προσωπικών συμφερόντων τους.

“Χορηγός επικοινωνίας” το Δίκτυο Welcome to Europe, το οποίο στην ανακοίνωση του μιλά για ανθρώπους που πέσαν νεκροί “στο όνομα της δήθεν προστασίας της ασφάλειας της Ευρώπης” και από τον τίτλο του προδιαθέτει για τους σκοπούς του, δηλαδή την μετοίκιση στην Ελλάδα όλων των “κατατρεγμένων” της Γης, ασχέτως αν αυτό θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Σύμπτωση άραγε που ντοκιμαντέρ του καθεστωτικού – τόσο καθεστωτικού που η επιθεώρηση εργασίας δεν τον ελέγχει ούτε όταν ομολογεί μόνος του παρατυπίες – Κούλογλου είχε τον τίτλο της εν λόγω κλίκας;

2 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ .Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΣΥΝΟΣΤΙΣΜΟ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΩΓΜΟΣ;ΡΕ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΣΑΣΤΕ;ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΣΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ.ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ. ΑΥΤΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΚΟ;ΠΕΣΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.ΤΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.ΜΑΣ ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.ΝΑ ΨΩΦΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΡΦΙ.ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΤΕ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ .
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΡΕΒΑΤΙΑ ΣΑΣ .ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού ακριβώς ειναι αυτό το πράγμα? Τις βαριοπούλες και πάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλιά σας να είναι κόσμια και χωρίς ύβρεις. Σε αντίθετη περίπτωση θα διαγράφονται.