Σάββατο, 12 Απριλίου 2014

O Νότης ξανακτυπά : “Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς που κυβερνούν” (βιντεο)Ο εκρηκτικός Νότης Σφακιανάκης κάλεσε σήμερα  τον λαό σε επανάσταση για να φύγει αυτή κυβέρνηση "το φασιστικό καθεστώς που καταστρέφει την πατρίδα μας". Για άλλη μια φορά δεν δίστασε να πει τα πράγματα όπως τα πιστεύει. Ξεκαθάρισε ότι οι "πραγματικοί φασίστες είναι οι κυβερνώντες και όχι το κόμμα της Χρυσής Αυγής που δεν κυβέρνησε ποτέ". Μάλιστα αποκαλεί τους κυβερνώντες "εγκληματίες, και ότι κάνουν γίνεται σκόπιμα με σκοπό το ξεπούλημα της χώρας, όχι λόγω βλακείας".


Αυτός είναι ο λόγος της δημοφιλίας του Νότη Σφακιανάκη λέει αυτό που πιστεύει, και τυγχάνει και χιλιάδες άλλοι Έλληνες, χωρίς να φοβάται τις συνέπειες, δημόσια. «Το σημερινό καθεστώς είναι φασιστικό. Πρέπει να γίνει επανάσταση για να πέσει». Και παρακάτω προσθέτει ότι ο ελληνικός λαός οφείλει να διώξει αυτούς που καταστρέφουν την πατρίδα του". «Φασισμός η Χρυσή Αυγή; Αγγελούδια είναι μπροστά σε αυτούς. Μπροστά στους φασίστες που κυβερνούν», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός τραγουδιστής σε συνέντευξή του στον Derti fm 98,6.

«Ένας λαός κυβερνάται από ανθρώπους ακατάλληλους. Είναι οι χείριστοι διαχειριστές. Οι ακατάλληλοι πρέπει να φύγουν, μας κοροϊδεύουν χυδαία. Τι πλεόνασμα έχουμε; Για να έχουμε πλεόνασμα πρέπει να έχουμε παραγωγή. Βγαίνουν και τα λένε αυτά στις απρόσωπες αγορές για να πάρουν κι άλλα δανεικά. Πανηγυρίζουν οι άλλοι γιατί πας να τους ξαναχρεώσεις».

http://www.xryshaygh.com/