Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ν. Διαλυνάς : Aνοίγει η Μαύρη Βίβλος της Δικαιοσύνης

Ο κ. Μπαλτάκος ως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης συνομίλησε κατ’ ιδίαν με τον επίσημο εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη. 
Το περιεχόμενο της όλης συνομιλίας καταδεικνύει ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη επικοινωνία μεταξύ του συμβούλου του πρωθυπουργού και του εκπροσώπου του χαρακτηρισμένου -από τον Πρωθυπουργό- ναζιστικού κόμματος, το οποίο αποτελεί κίνδυνο για τη Δημοκρατία και εγκληματική οργάνωση για τη Δικαιοσύνη. 
Το πρώτο ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος και τι συνδέει αυτούς τους δύο άντρες με την παραπάνω ιδιότητά τους; Το σίγουρο είναι ότι ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού φέρεται να προβαίνει σε αποκαλύψεις που έχουν σχέση με επηρεασμό δικαστικών λειτουργών με αποτέλεσμα την προσωρινή κράτηση και στέρηση της ελευθερίας κατηγορουμένων.

Κατά τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης κ. Τάκη Μπαλτάκο η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου εμφανίζεται να έχει καθοδηγηθεί από την πολιτική εξουσία προκειμένου να ασκηθεί ποινική δίωξη για εγκληματική οργάνωση εις βάρος του συγκεκριμένου κόμματος. 

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι, μέσω της επίμαχης συνομιλίας, αποκαλύπτεται πως η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου είναι «θεούσα» και την έπεισαν να προβεί στο στήσιμο της όλης υπόθεσης όπως λέει ο κ. Μπαλτάκος με τον ισχυρισμό ότι είναι (οι βουλευτές της Χ.Α.) παγανιστές, ειδωλολάτρες, ναζί και ότι είναι αντίθετοι με τον Χριστιανισμό. 

Μπαίνουμε σε επικίνδυνα μονοπάτια όπου η κρίση και η ενέργεια της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου και άλλων ανώτατων δικαστικών λειτουργών επηρεάζεται και καθοδηγείται από τυχόν θρησκοληψία της και όχι από τον τρόπο που πρέπει να λειτουργεί ένας δικαστικός λειτουργός ο οποίος ορκίζεται πίστη στο Σύνταγμα και τους Νόμους της χώρας αδιαφορώντας εάν ο κατηγορούμενος είναι χριστιανός, μουσουλμάνος κλπ.

Για ακόμη μια φορά αποδεικνύεται ότι η εκκλησία και το θρησκευτικό συναίσθημα και η εκμετάλλευση αυτού μπορούν να επηρεάσουν την Δικαιοσύνη. Επίσης αποδεικνύεται ότι το όπλο για την συγκάλυψη καταγγελιών και εγκλημάτων είναι η προκαταρκτική εξέταση. 

Ήρθε η ώρα να το πούμε όλοι όσοι μετέχουμε στην ορθή απονομή δικαιοσύνης. Το πάρτι τελείωσε. Η Μαύρη Βίβλος της Δικαιοσύνης ανοίγει. Κύριε Πρωθυπουργέ ένα μπορεί να σας προσάψει κάποιος εφ’ όσον το περιεχόμενο της συνομιλίας είναι αληθινό και ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Θα έπρεπε να είχατε καταλάβει ποιον είχατε επιλέξει ως συνεργάτη σας. Μην ξεχνάτε ότι οι στενές παρέες σε πρωθυπουργικό περιβάλλον έβλαψαν πάντοτε τον πρωθυπουργό...

http://www.zougla.gr/