Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014

ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ : ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ- ΗΤΑΝ Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ..
ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ....
Οι πιέσεις απο το ΠΑΣΟΚ να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο Φ. Κρανιδιώτης τελικα καρποφόρησαν και αυτό είναι μια απόδειξη πως ο Μπένι του 3% κάνει ότι γουστάρει τον Σαμαρά.
Ηττα Σαμαρά -Απέσυρε τον Φαήλο Κρανιδιώτη από το ευρωψηφοδέλτιο 
 Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην τελευταία του συνάντηση με τον Πρωθυπουργό είχε απαιτήσει να μην είναι υποψήφιος ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μετά το σκάνδαλο Μπαλτάκου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε καταγγείλλει την ύπαρξη «ακροδεξιών θυλάκων» στη ΝΔ,
φωτογραφίζοντας έτσι τον Τάκη Μπαλτάκο που παραιτήθηκε αλλά και τον Φαήλο Κρανιδιώτη που φιλοδοξούσε να γίνει ευρωβουλευτής.
Ενδεικτικά, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Χρήστος Πρωτόπαπας, έστειλε ...μήνυμα προς την Νέα Δημοκρατία για τους «ακροδεξιούς θύλακες», ζητώντας να μην είναι υποψήφιος για το ευρωκοινοβούλιο ο Φαήλος Κρανιδιώτης.
«Μακάρι να μην τον βάλει. Διότι ο κ. Κρανιδιώτης έχει εκφράσει ανάλογες απόψεις. Εγώ προσωπικά αν δω έναν τέτοιο άνθρωπο θα το τονίσω», είπε ο κ. Πρωτόπαπας.

Την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Φαήλος Κρανιδιώτης, μέσα από την προσωπική του ιστοσελίδα. 

Στην ανάρτησή του αναφέρει

«Αδέρφια, τις τελευταίες μέρες παρακολούθησα, κι εσείς μαζί, ένα εμετικό συκοφαντικό παιχνίδι με στόχο εμένα αλλά κυρίως την παράταξη και τον Πρόεδρο της, με επίκεντρο την ενδεχόμενη υποψηφιότητα μου για την Ευρωβουλή. Λες και δεν είναι οι ψηφοφόροι, ο λαός που θα αποφασίσει ποιος θα εκλεγεί και ποιος όχι.

Η αντζέντα που παίζουν οι ιδεολογικοί μας αντίπαλο είναι η ταύτιση κάθε εθνικής φωνής με τον φασισμό, τον ρατσισμό, την ακροδεξιά και η επιβολή, ξανά, των γνωστών ενοχών στην παράταξη για ζητήματα που ποτέ δεν μας αφορούσαν ούτε και μας αφορούν. Κάθε πολιτική, που αφορά πχ το πρώτο δικαίωμα των πολιτών, την ασφάλεια, ή την καταστολή της λαθρομετανάστευσης, βαφτίζεται «ακροδεξιά», αν και είναι απλώς λογική κι αναγκαία για τα εθνικά και λαϊκά συμφέροντα.

Επειδή δεν είμαι διατεθειμένος, ούτε και υποχρεωμένος, να ανεχθώ άλλο όλη αυτή την βρωμιά και να γίνεται ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα αντικείμενο τέτοιων πιέσεων προς την παράταξη και να σπαταλάω κι εγώ πολύτιμο χρόνο παλεύοντας στην λάσπη με το κάθε γουρούνι, όπου εσύ απλώς λερώνεσαι και το γουρούνι το ευχαριστιέται.

Επειδή ανήκω στον κόσμο της εργασίας κι όσα βλέπετε, ακούτε και διαβάζετε από μένα, είναι στο υστέρημα του χρόνου μου από τον αγώνα της επιβίωσης, χωρίς αντιμισθίες και χωρίς αργομισθίες, αφού ποτέ, πλην της στρατιωτικής μου θητείας, δεν πήρα μισθό από το κράτος, ούτε από συγκροτήματα κι επιχειρηματίες, επιλέγοντας μόνο το ελεύθερο επάγγελμα κι άρα ουδόλως με ενδιαφέρει να κάνω την πολιτική βιοπορισμό.

Γι' αυτό λοιπόν, ώστε να διευκολυνθούν άπαντες, σας ανακοινώνω πως δεν θα είμαι υποψήφιος και θα μείνω συνεπής στις ιδέες μου, ζώντας σύμφωνα με αυτές και λέγοντας πάντα; Την αλήθεια. Είναι κι εύκολη δουλειάς. Πάντα θυμάσαι τι είπες και δεν χρειάζεται να σκαρφίζεσαι δικαιολογίες».