Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

FOREIGNAFFAIRS (CIA): Ο ΠΟΥΤΙΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

Το… μυστικό του επικείμενου θριάμβου των εθνικιστικών κινημάτων της Ευρώπης στις ευρωεκλογές, αποκαλύπτει με… βαρυσήμαντο άρθρο του στο ξακουστό ForeignAffairs(της CIA…) κάποιος Mitchell A. Orenstein (πιθανότατα εβραίος…), καθηγητής Πολιτικών Επιστημών στο Northeastern University και συνεργάτης του Harvard. Το… μυστικό είναι ότι έχουν την υποστήριξη του προέδρου Πούτιν, για να διαλύσουν εκ των έσω την Ε.Ε.!!!

Στο δημοσίευμα (που μοιάζει περισσότερο με… πληροφοριακό δελτίο μυστικού πράκτορα), αναφέρονται και τα κόμματα που υποστηρίζει ο Πούτιν, ήτοι κατά κύριο λόγο: το ουγγρικό Γιόμπικ, το Εθνικό Μέτωπο στη Γαλλία, την Χρυσή Αυγή και το Ατάκα της Βουλγαρίας. Ιδού και το σχετικό απόσπασμα για την Χρυσή Αυγή:


«Ο κατάλογος των κομμάτων συνεχίζεται. Θυμάστε τη Χρυσή Αυγή, το ελληνικό φασιστικό κόμμα που κέρδισε 18 έδρες στο κοινοβούλιο στην Ελλάδα το 2012; Μέλη του χρησιμοποιούν ναζιστικά σύμβολα σε συλλαλητήρια, προωθούν τις οδομαχίες και τραγουδούν την ελληνική έκδοση του ύμνου του Ναζιστικού Κόμματος. Η ελληνική κυβέρνηση φυλάκισε τον Νίκο Μιχαλολιάκο, τον αρχηγό της, και αφαίρεσε από τους βουλευτές την ασυλία, προτού τους κατηγορήσει για οργανωμένη βία. Αλλά το κόμμα συνεχίζει να βγαίνει στους δρόμους. Η Χρυσή Αυγή δεν έκρυψε ποτέ τις στενές σχέσεις της με την ακροδεξιά της Ρωσίας και πιστεύεται ότι λαμβάνει κεφάλαια από τη Ρωσία. Μια ιστοσελίδα που συνδέεται με τη Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι ο Μιχαλολιάκος έλαβε ακόμη και μια επιστολή στη φυλακή, από τον καθηγητή στο Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας και πρώην σύμβουλο του Κρεμλίνου Αλεξάντερ Ντούγκιν, έναν από τους συντάκτες της ιδεολογίας περί «Ευρασίας» του Πούτιν. Ο Ντούγκιν φιλοξένησε επίσης τον ηγέτη του Jobbik Βόνα όταν επισκέφθηκε τη Μόσχα. Στην επιστολή του, ο Ντούγκιν εξέφρασε την υποστήριξή του στις γεωπολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής και ζήτησε να ανοίξει μια γραμμή επικοινωνίας μεταξύ της Χρυσής Αυγής και της δεξαμενής σκέψης του στη Μόσχα. Η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής της Νέας Υόρκης αναφέρει ότι ο Μιχαλολιάκος «έχει ταχθεί σαφώς υπέρ μιας συμμαχίας και συνεργασίας με τη Ρωσία και έχει απομακρυνθεί από τις ‘ναυτικές δυνάμεις’ του Ατλαντικού».

Ασφαλώς και η Χρυσή Αυγή τάσσεται φανερά υπέρ μιας συμμαχίας με την Ρωσσία, για συγκεκριμένους εθνικούς λόγους που εξηγούνται λεπτομερώς στο πρόγραμμα του Κινήματος. Που είναι το περίεργο; Με ποιους πρέπει να πάμε; Με τους υπευθύνους της δυστυχίας μας και αιωνίους εχθρούς του Ελληνισμού; Ασφαλώς και όχι. Με τη συμμαχία με τη Ρωσσία εξυπηρετούνται τα εθνικά (και όχι μόνον…) συμφέροντά μας και αυτό θα κάνουμε, κι ας σκούζουν όσο θέλουν οι Αμερικανοσιωνιστές! Όσον αφορά τα «κεφάλαια» που δήθεν λαμβάνουμε από τη Ρωσσία (όπως λέει τώρα η VoiceofAmerica), από τους εφοπλιστές (όπως έλεγαν οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού…), ή από άλλες πηγές, μη ειδικώς κατονομαζόμενες,  έψαξε να τα βρει και το ΣΔΟΕ (και μάλιστα δύο φορές…), αλλά απεδείχθη άνθρακας ο… θησαυρός. Το λοιπόν, αλλού αυτά!

ethnikismos