Σάββατο, 1 Φεβρουαρίου 2014

Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ.

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ. ΜΕ ΦΤΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ 17 ΣΥΝΕΧΗ ΕΤΗ . H ΑΠΑΝΤΗΣ ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΜΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΩ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΙΜΙΑ
Να μην επιτρέψει να εξελιχθεί σε πορεία η συγκέντρωση που προγραμματίζει η Χρυσή Αυγή για το Σάββατο αποφάσισε η Αστυνομία.
Ειδικότερα, με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, η συγκέντρωση που θα πραγματοποιήσει στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου η Χρυσή Αυγή στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), αλλά και οι αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές αντισυγκεντρώσεις που προγραμματίζονται για τις 6 το απόγευμα στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια, δεν θα επιτραπεί να εξελιχθούν σε πορείες για λόγους δημόσιας ασφάλειας.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ :

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση των Ιμίων παρά την απαγόρευση της πορείας από την χούντα του Μνημονίου
Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συγκέντρωση Τιμής και Μνήμης για τους πεσόντες Έλληνες αξιωματικούς στα Ίμια που πραγματοποιείται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια.
Μπροστά από το μνημείο των Ιμίων θα συγκεντρωθούν δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές και πατριώτες να αποτίσουν φόρο τιμής στους τρεις Ήρωες Αξιωματικούς του Πολεμικού μας Ναυτικού. Ειδικά φέτος, η συγκέντρωση αναμένεται να είναι πιο μαζική από κάθε άλλη χρονιά, ίσως η μεγαλύτερη εθνικιστική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε ποτέ στην Πατρίδας μας.
Αυτός είναι και ο λόγος που οι αστυνομικές αρχές κατόπιν άνωθεν εντολών εισηγήθηκαν να γίνει μεν η εκδήλωση, χωρίς αυτή να μετατραπεί σε «κινούμενη συνάθροιση», δηλαδή πορεία. Στην απόφαση αυτή καταλήγουν με το πρόσχημα ότι κατά μία περίεργη σύμπτωση, οι αριστεριστές της «ΑΝΤΑΡΣΥΑ» και άλλα αναρχοαριστερά μορφώματα, εξήγγειλαν συγκεντρώσεις στα Προπύλαια και την πλατεία Συντάγματος. Επικαλούμενος τον πιθανό κίνδυνο πρόκλησης επεισοδίων, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, αποφασίζει να γίνουν μεν όλες οι συγκεντρώσεις κανονικά, χωρίς να μετατραπούν σε πορείες.
Δεν έχει σημασία το γεγονός ότι η συγκεκριμένη Εκδήλωση γίνεται εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια, πάντα μέσα στα πλαίσια του Νόμου και του Συντάγματος. Δεν έχει σημασία ότι έχουν ενημερωθεί οι εισαγγελικές και αστυνομικές αρχές με τον προβλεπόμενο από τη νομοθεσία τρόπο. Απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι το Σάββατο το απόγευμα, δεκάδες χιλιάδες εθνικιστές θα βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας, να τιμήσουν ειρηνικά τους Ήρωες μας και να βροντοφωνάξουν ένα "ΟΧΙ" στην λήθη και την προδοσία.
Εδώ και λίγη ώρα τα καθεστωτικά μέσα αναπαράγουν κινδυνολογικές αναρτήσεις με σκοπό να τρομοκρατήσουν τους χιλιάδες Έλληνες που θα έρθουν στην συγκέντρωση.
Διαμηνύουμε προς πάσα κατεύθυνση ότι αύριο το απόγευμα δεκάδες χιλιάδες Έλληνες θα τιμήσουν τους Ήρωες Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό στην μεγαλύτερη εθνικιστική εκδήλωση Τιμής και Μνήμης που έγινε ποτέ!