Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΠΑΝΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ


ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΔΙΚΑ...
Ένας διάλογος-φωτιά που καταδεικνύει ποια είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη στην Πατρίδα μας. Χρυσοχοΐδης: "Αυτά που λες είναι χρυσαυγίτικα!" - Έλληνας αγρότης: "Όλη η Ελλάδα είναι με την Χρυσή Αυγή!"
Τα εξ αμάξης άκουσε ο εγκάθετος του ΠΑΣΟΚ και υπουργός της χούντας του μνημονίου Χρυσοχοΐδης από Έλληνες αγρότες. Αυτό που δεν έχουν αντιληφθεί ακόμη οι ξεπουλημένοι και τελειωμένοι πολιτικάντηδες του Μνημονίου,
αλλά θα το καταλάβουν μια και καλή στις ερχόμενες εκλογές - όποτε κι αν αυτές διεξαχθούν- είναι ότι έχουν τελειώσει!
Ο -όχι για πολύ ακόμα- υπουργός Μεταφορών της Νέας Πασοκρατίας βρέθηκε στην Αιτωλοακαρνανία για να εγκαινιάσει τη σήραγγα του Προφήτη Ηλία της Ιονίας Οδού. Στο σημείο ήταν συγκεντρωμένοι 'Ελληνες αγρότες της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτυρήθηκαν στον Χρυσοχοΐδη, καθώς δεν έχουν λάβει ακόμη τις αποζημιώσεις από τις απαλλοτριώσεις γης για την κατασκευή του έργου.
Ένας από αυτούς μάλιστα, απευθυνόμενος στον υπουργό, του ζητούσε να τον ακούσει «γιατί οι αγρότες έχουν πάντα δίκιο». Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ζήτησε να αλλάξει το ύφος και την ένταση και του είπε όλο στόμφο και ειρωνεία: «Αυτά είναι χρυσαυγίτικα, πρόσεξέ το λίγο». Μετά από αυτήν την εξυπνάδα ο Χρυσοχοΐδης έλαβε την αρμόζουσα απάντηση και άκουσε τα σχολιανά του από τους εξαγριωμένους και εξαθλιωμένους από τις μνημονιακές πολιτικές αγρότες.
Ο Έλληνας αγρότης του απάντησε χαρακτηριστικά: "Είναι όλοι Χρυσή Αυγή τώρα! Όλη η Ελλάδα είναι με την Χρυσή Αυγή!"

Χρυσή Αυγή