Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Νέο χτύπημα στη ΝΔ: Συνελήφθη η σύζυγος Γιακουμάτου για φοροδιαφυγή - Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΛΟΓΩ ΑΣΥΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ...ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ;
Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας η σύζυγος του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου,, Ελένη, καθώς διαπιστώθηκαν φορολογικές παραβάσεις στον οίκο ευγηρίας που διατηρεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικονομική αστυνομία, σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Βασίλειος», τον οποίο διατηρούν στο Ψυχικό ο κύριος και η κυρία Γιακουμάτου, διαπίστωσε παραβάσεις φοροδιαφυγής.

Για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές.

Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας. 


Πρόκειται για έναν εκ των πλέον ισχυρών βουλευτών στη ΝΔ στην Β'Αθηνών. Πρώην διοικητής του ΙΚΑ, και θεωρούμενος από τους βασικούς εκπροσώπους της λαϊκής Δεξιάς.

Κατά πληροφορίες, εκτός από τη σύζυγο του κ. Γιακουμάτου, έχει συλληφθεί και βρίσκεται επίσης στο Αυτόφωρο και ο αδελφός του βουλευτή της ΝΔ. 

Η σύλληψη της συζύγου του αλλά και η εμπλοκή του ιδίου αποτελεί άλλο ένα πλήγμα για την ΝΔ.

 «Αγιος Χαράλαμπος Relax Palace»

Ο οίκος ευγηρίας της οικογένειας Γιακουμάτου «Αγιος Χαράλαμπος Relax Palace» βρίσκεται στο Νέο Ψυχικό και όπως διαβάζουμε στον ιστότοπό της ιδρύθηκε πριν από περίπου 38 χρόνια.

Οπως διαπιστώνει κανείς πηγαίνοντας στη σελίδα όπου αναγράφονται οι ιατρικοί συνεργάτες του οίκου ευγηρίας πρώτο πρώτο φιγουράρει το όνομα του βουλευτή της ΝΔ Γεράσιμου Γιακουμάτου.

«Γιακουμάτος Γεράσιμος: Ειδικός Παθολόγος
Ο κ. Γιακουμάτος είναι ειδικός παθολόγος με μετεκπαίδευση στην Ιταλία. Έχει εργαστεί σε μεγάλα δημόσια και ιδιωτικά νοσηλευτικά ιδρύματα, ενώ διετέλεσε κα αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλογου Αθηνών. Ειναι από τους πρωτοπόρους στην ανάπτυξη των Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων με εμπειρία που ξεπερνά τα 35 χρόνια», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιστότοπος του οίκου ευγηρίας.
iefimerida-defencenet