Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ :ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΡΤΙΛΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ.

Εκτεθειμένη βρίσκεται η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ στο Χαϊδάρι, ιδιαίτερα ο επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος κ. Θοδωρής Σπηλιόπουλος, ύστερα από τη δημοσιοποίηση  των συναισθημάτων θαυμασμού του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου και πριν λίγες μέρες προσχωρήσαντα στη δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλία Περιμένη, προς το πρόσωπο του,Ντερτιλή.
Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Περιμένης τον Ιανουάριο του 2013 έγραφε:

“η κουβέντα που είχαμε στο κελί του ήταν ίσως το μεγαλύτερο πολιτικό-ιστορικό-κοινωνικό μάθημα που έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου… ΑΘΑΝΑΤΟΣ”

Πληροφορούμαστε ότι μετά τη συγκεκριμένη αποκάλυψη , έντονες είναι οι αναταράξεις στην δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και εμφανής η δυσαρέσκεια σε αριστερούς ψηφοφόρους του Χαϊδαρίου , γεγονός που ανάγκασε τον κ. Σπηλιόπουλο τα ξημερώματα της 29 Ιανουαρίου 2014, ένα χρόνο μετά από τη φράση θαυμασμού του κ. Περιμένη προς τον δολοφόνο του 20χρονου Μυρογιάννη, Χουντικό Ντερτιλή, να δηλώσει :
«Σήμερα έμαθα ότι ο ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλίας Περιμένης, που είχε δηλώσει ότι προσχωρεί στην Δημοτική Κίνηση “ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ» είχε κάνει μια δήλωση που δεν συνάδει με την ιστορία και την πολιτική του συνδυασμού μας.
Δηλώνω, λοιπόν, ότι ο Ηλίας Περιμένης δεν συμμετέχει, πια, στον συνδυασμό μας”.

MAKELEIO.