Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

Μούγκα του αντισυνταγματικού τόξου στις βαρύτατες κατηγορίες Κασιδιάρη (βίντεο)


“Εθνική προδοσία, κατάλυση Συντάγματος, διασυρμός Δικαιοσύνης”: Μούγκα αντισυνταγματικού τόξου στις βαρύτατες κατηγορίες Κασιδιάρη
Ένοχη σιωπή τηρήθηκε από όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου στις βαρύτατες καταγγελίες της Χρυσής Αυγής για Εθνική προδοσία, κατάλυση του Συντάγματος και διασυρμό της Δικαιοσύνης.


Στην σημερινή συζήτηση επί νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης τοποθετήθηκε ο Συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής Αττικής αναφέρθηκε αρχικά στην προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται κατά των ανακριτριών Κλάπα και Δημητροπούλου και του εισαγγελέα Ντογιάκου για το έγκλημα της παράβασης καθήκοντος. Ως γνωστόν οι φυλακίσεις των βουλευτών Μπούκουρα, Γερμενή και Ηλιόπουλου είχαν υπογραφεί 2 και 3 ημέρες πριν τις απολογίες τους.
Πλέον αποτελεί μέγα σκάνδαλο, οι δικαστικοί που ελέγχονται από την Δικαιοσύνη για το παραπάνω βαρύτατο αδίκημα να συνεχίζουν να πρωτοστατούν στην πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής. Ο υπουργός του Σαμαρά Αθανασίου είχε προστρέξει να αθωώσει τους εν λόγω δικαστικούς λειτουργούς, κάνοντας λόγο για... ανθρώπινο σφάλμα, γεγονός που αποτελεί ακόμα ένα σκάνδαλο. Στην συνέχεια ζήτησε την τοποθέτηση όλων των κομμάτων επί του μείζονος αυτού ζητήματος της κατάλυσης του πολιτεύματος, αλλά όλο το αντισυνταγματικό τόξο κώφευσε για ακόμη μια φορά.
Ακόμη, τόνισε τις βρώμικες διεργασίες του Μαξίμου για να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου και την σκευωρία που στήθηκε εις βάρος ενός νομίμου πολιτικού κόμματος που εκπροσωπεί εκατομμύρια Έλληνες. Ο μόνος που μπορεί να θέσει ένα κόμμα εκτός Βουλής είναι μόνο ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και κανένας άλλος!
Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις του Αθανασίου στην Δικαιοσύνη, την ώρα που ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής βρισκόταν στο γραφείο του Ανακριτή, κατί που το ομολόγησε και ο ίδιος από του βήματος της Βουλής.
Τέλος, επισήμανε την εθνική προδοσία που συνετελέσθη μέσα στην Βουλή των Ελλήνων, όταν εκπρόσωπος του ψευδοκράτους των Σκοπίων αναφέρθηκε στην χώρα του ως "Δημοκρατία της Μακεδονίας" παρουσία του Βενιζέλου και Τραγάκη, οι οποίοι δεν έβγαλαν μιλιά!
Το ίδιο έκαναν και τώρα όλοι οι εκπρόσωποι του αντισυνταγματικού τόξου: Μούγκα στις βαρύτατες κατηγορίες της Χρυσής Αυγής!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ