Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΕΜΠΛΕΚΕΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ.

ΚΑΠΟΤΕ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ...ΑΡΑΓΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ;;
Σοβαρές αποκαλύψεις του Αλβανού κακοποιού Τζούλιαν Σινάνι.."Πήρα εντολή για βόμβα στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης από πολιτικό"
Tην βομβιστική επίθεση είχε αναλάβει η οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.
Επίσης έχει ομολογήσει και 27 δολοφονίες!
Η φράση ανήκει σε Αλβανό κακοποιό που έχει ομολογήσει 27 φόνους σε Ελλάδα, Αλβανία και Ιταλία και λέει πως πήρε μέρος και στη βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης την οποία ανέλαβαν οι "Πυρήνες της Φωτιάς”
Πρόκειται για τον 30χρονο Τζούλιαν Σινάνι, έναν αιμοσταγή κακοποιό για τον οποίο οι ελληνικές αρχές δεν γνώριζαν το παραμικρό μέχρι πριν τέσσερις ημέρες που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στην Αλβανία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενώ ο Αλβανός έμενε από 14 ετών στην Ελλάδα και ενώ έχει ομολογήσει τουλάχιστον δύο δολοφονίες και μια βομβιστική επίθεση στην Ελλάδα, οι ελληνικές αρχές δεν έχουν σε βάρος του παρά μια κλήση για τροχαία παράβαση...
Η ομολογία του όμως στις Αλβανικές αρχές τάραξε τα νερά. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Βήματος ο Αλβανός κακοποιός φέρεται να έχει ομολογήσει πως συμμετείχε στη βομβιστική επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο της Θεσσαλονίκης στις 15 Μαϊου του 2010. Τη βομβιστική επίθεση με μηχανισμό που είχε τοποθετηθεί στις τουαλέτες για το κοινό είχε αναλάβει η οργάνωση “Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς”.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος ο Σινάνι υποστήριξε ότι την σχετική εντολή για την βόμβα στο δικαστήριο του την έδωσε μέλος πολιτικού κόμματος στην Ελλάδα, χωρίς να δίνονται άλλες εξηγήσεις. 
Ωστόσο αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που έχουν στείλει τον σχετικό φάκελο στην Αλβανία εκφράζουν πολλές αμφιβολίες για τον ισχυρισμό του.
Ο ίδιος πάντως ομολόγησε ότι ευθύνεται και για τη διπλή δολοφονία μπροστά στο κέντρο Μαμάκας στο Γκάζι το 2011, ενώ σύμφωνα με τα όσα είπε ο Ιλιρ Κούπα στους Αλβανούς αστυνομικούς είναι και εκείνος που οργάνωσε την απόδραση των Αλβανών κακοποιών από τις φυλακές Τρικάλων.
Το περίεργο πάντως είναι πως πρόκειται για έναν επικίνδυνο κακοποιό με αιματηρή δράση στη χώρα μας, με επαφές με διαβόητους κακοποιούς όπως ο Αλκετ Εριζάι και ο Μάριο Κόλα, λέει ότι συμμετείχε σε τρομοκρατικό χτύπημα και παρ' όλα αυτά οι ελληνικές αρχές ... μόλις άκουσαν το όνομά του!

eglimatikotita.gr