Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑ : "ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟ ΑΝΩΘΕΝ"(ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ;;)


Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ" ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ...Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ
Aπο sklantzithres.blogspot.gr :ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΕΜΠΟΝΕΡΑ; ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ Η «ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ» ΝΔ ΕΓΙΝΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΒΙΝΤΕΟ – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ)
Αυτά είναι τα ίδια επιχειρήματα που χρησιμοποιεί η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ για να πείσουν ότι η Χρυσή Αυγή είναι «εγκληματική οργάνωση» που πρέπει να τεθεί εκτός νόμου. Αυτή είναι η έκφραση που χρησιμοποιούν («εγκληματική οργάνωση») για τον πολιτικοποιημένο δολοφόνο του Π. Φύσσα. Δηλώνουμε, ότι δεν έχουμε σχέση με κανένα κόμμα ούτε πρόκειται να έχουμε. Δεν μπορούμε όμως την υποκρισία και να το παίζουν δημοκράτες οι κατ' εξοχήν βιαστές της δημοκρατίας.
Τι έγινε το 1991; Δεν δολοφονήθηκε ο καθηγητής Τεμπονέρας; Από ποιον δολοφονήθηκε; Από τον Γιάννη Καλαμπόκα, τότε Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ο οποίος σύμφωνα και με την ετυμηγορία της Δικαιοσύνης ΚΡΙΘΗΚΕ και καταδικάστηκε ως ένοχος.

Ο Καλαμπόκας έλεγε ότι δεν ήταν ένοχος αλλά ότι ένοχος ήταν ο συναγωνιστής του στην ΟΝΝΕΔ Αλέκος Μαραγκός.
Τότε είχαν γραφεί πολλά. Ιδού ένα απόσπασμα από το πώς δολοφονήθηκε ο Τεμπονέρας:
"Ο Καλαμπόκας, oι συμμορίτες του και ο Αγωνιστής Νίκος.
Ο Γιάννης Καλαμπόκας, όντας πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στις 8 Γενάρη του 1991 επιτέθηκε μαζί με γνωστούς κρανοφόρους τραμπούκους στο συγκρότημα σχολείων στο κέντρο της Πάτρας. Στη σκηνή του δράματος ο αγωνιστής καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας έφτασε για να καθησυχάσει τα παιδιά που ήταν τρομοκρατημένα από την επίθεση των φασιστοειδών. Βρέθηκε αντιμέτωπος με 20 και πλέον άτομα. Δολοφονείται εν ψυχρώ από τον Καλαμπόκα και τη συμμορία του αφού δέχθηκε χτύπημα με λοστό (τη γνωστή σκύλα που λένε οι οικοδόμοι, που έχει σχήμα Γ) στο κεφάλι".
Μάλιστα έχει αναρτηθεί και σχετικό βίντεο:


«Πήραμε εντολή άνωθεν να σπάσουμε τις καταλήψεις»

Σχεδόν 18 χρόνια μετά τα δραματικά γεγονότα της Πάτρας, ο Αλέκος Μαραγκός είχε μιλήσει σε τηλεοπτική εκπομπή για τη δολοφονία Τεμπονέρα, που στιγμάτισε την ταραγμένη εκείνη περίοδο και αποκάλυψε πως τα στελέχη της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας, είχαν πάρει «εντολές» κρατικών αξιωματούχων της κυβέρνησης Μητσοτάκη, προκειμένου να «σπάσουν» τις καταλήψεις στην Πάτρα.
Θα πούμε ακόμα κάτι: είναι η μόνη πολιτική δολοφονία που βρέθηκε και καταδικάστηκε ο ίδιος ο δολοφόνος όχι μόνο ως πράτων κακούργημα αλλά και πολιτικά ως φορέας φασιστικών απόψεων που πήγαζαν από συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Και όλα αυτά σε δίκη με στοιχεία και δικηγόρους, με τοποθετημένους δικαστές έστω, γιατί είχε προφανή θέση στον πολιτικό χώρο της Ν.Δ όπου και ανήκε. Δε μιλάμε δηλαδή για πράκτορες, μυστικές υπηρεσίες και άλλα τέτοια, αλλά για ανθρώπους που εκλέχτηκαν αν όχι για να δολοφονήσουν, τουλάχιστον για να εντάξουν τους λοστούς στην πολιτική ατζέντα.
Σύμφωνα λοιπόν με τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί σήμερα τόσο η ΝΔ όσο και το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ είναι ή δεν είναι εγκληματική οργάνωση; Ε; Πείτε μας ρε πολιτικά λαμόγια! Γιατί η ΝΔ δεν βγήκε τότε εκτός νόμου;