Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ : ΕΥΡΕΘΕΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ-ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Την περασμένη Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου, κάτοικος της Κρήνης ενώ έκοβε ξύλα για το σπίτι του βρέθηκε προ εκπλήξεως... Στην προσπάθεια του να κόψει έναν κορμό από πεύκο, το μηχάνημα με το οποίο τεμάχιζε τα ξύλα του "γύριζε".
Ο κορμός δεν κοβόταν με τίποτα! Στην συνέχεια δοκίμασε να κόψει άλλους κορμούς και το μηχάνημα δούλευε κανονικά... Προσπάθησε και πάλι αρκετές φορές όμως το αποτέλεσμα το ίδιο!
Το συγκεκριμένο ξύλο, όπως ο ίδιος είπε στο Patrasevents.gr δεν μπορούσε να το "σχίσει". 'Όταν κοίταξε πιο προσεκτικά είδε αυτή την εικόνα:


ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ-ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΤΩΝ SS ΣΕ ΣΧΕΔΙΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΡΜΟΥ !!!

Αμέσως έσπευσαν στον χώρο πεπειραμένα στελέχη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ  οι οποίοι μετά από εξονυχιστική έρευνα αποφάνθηκαν ότι κάτω από την σκιά του συγκεκριμένου δένδρου ξεκουράζονταν δυνάμεις των SS κατά την γερμανική κατοχή.
Μετά από αυτή την εξέλιξη το κομμένο δένδρο συνελήφθη από την αστυνομία μετά απο εντολή του Υπουργού Δένδια και θα δικασθεί άμεσα για τις υπηρεσίες που προσέφερε με τον ίσκιο του στα γερμανικά στρατεύματα.
Η ποινή που αναμένεται να του επιβληθεί είναι βαριά...το πιο πιθανόν να καταλήξει στην πυρά κανενός τζακιού στον Περισσό.