Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

ΣΟΚ: ΝΕΑΡΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΚΛΕΒΑΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ!


Την Παρασκευή συνέβη στη Γαλλία μεγάλη σιδηροδρομική τραγωδία, όπου τουλάχιστον έξι άτομα σκοτώθηκαν και άλλα 30 τραυματίστηκαν όταν ταχεία επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Παρίσι-Λιμόζ εκτροχιάστηκε.
Κάτι που δεν αναφέρθηκε σχεδόν πουθενά, παρά μόνο παρεμπιπτόντως σε κάποια γαλλικά μέσα ενημέρωσης, είναι η είδηση ότι νεαροί μουσουλμάνοι πέταξαν πέτρες στα μέλη των σωστικών συνεργείων που έτρεξαν στο σημείο μετά το φρικτό ατυχήματος.
 «Μια απίστευτη σκηνή εκτυλίχθηκε όταν έφτασαν αστυνομικοί στο Brétigny-sur-Orge. Ενώ προσπαθούσαν να παράσχουν βοήθεια στα θύματα του εκτροχιασμού του τρένου Παρίσι-Λιμόζ, στο οποίο τουλάχιστον έξι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, έπρεπε να ασχοληθούν με τις πέτρες που τους έριχνε μια μικρή ομάδα «Jeunes» («νεαρών» = η μόνη λέξη που επιτρέπει η πολιτική ορθότητα να λέγεται για τους νεαρούς μετανάστες). Στην αρχή και πριν ξεσπάσει η επίθεση πλιατσικολόγοι είχαν έρθει για να κλέψουν από τα σώματα των νεκρών και των τραυματιών ό, τι μπορούσαν να μεταφέρουν μακριά.
 


"Στην αρχή μας φάνηκε ότι βοηθούσαν τα θύματα", λέει η αστυνομικός Nathalie Michel, περιγράφοντας τη σκηνή στο Europe 1: "Στις 5.30 μ.μ., ενώ οι συνάδελφοί μας άρχισαν να μεταβαίνουν στο μέρος, είδαν μια ομάδα «Jeunes», να προσεγγίζουν και φαινόταν να βοηθούν τα θύματα. Πολύ γρήγορα όμως συνειδητοποιούν ότι αυτά τα άτομα ήταν εκεί για να ληστέψουν τα θύματα και ιδίως τα πρώτα πτώματα", λέει η αστυνομικός αγανακτισμένη.
Οι αστυνομικοί αποφάσισαν να τους κυνηγήσουν, αλλά οι «νεαροί» δεν είχαν την πρόθεση να τα παρατήσουν. Άρχισαν να πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς, καθώς και στους πυροσβέστες, που είχαν έρθει για την επιχείρηση διάσωσης. Για να γλυτώσουν από τις πέτρες, κλήθηκαν ενισχύσεις. "Δεν υπάρχουν λόγια, είναι τερατώδες", προσθέτει η Nathalie Michel, αηδιασμένη.

"Νεαροί"
Σημείωση - Περίπου πριν από δύο χρόνια, ολλανδικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι νεαροί μουσουλμάνοι πετούσαν πέτρες στην κηδεία Ολλανδών πολιτών, φωνάζοντας και ουρλιάζοντας καθώς περνούσαν, «να πεθάνετε Ολλανδοί π.....ς» και «αυτή είναι η χώρα μας τώρα».
Πηγή: Κόκκινος Ουρανός