Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ(ΒΙΝΤΕΟ)


ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ "ΘΙΧΤΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ 
dexiextrem : Λιγο ρομπα τους εκανε ολους ο Κασιδιαρης ΄η ειναι ιδεα μου; Αν τα στοιχεια ευσταθουν (οτι για 100.000 εισοδημα πληρωνουν 4.000 ευρω φορο) προκειται για το απολυτο ξεβρακωμα... οχι οτι θα τους νοιαξει, αλλα λεμε τωρα...

Την αντίδραση του βουλευτή της ΔΗΜΑΡ, Δημήτρη Αναγνωστάκη προκάλεσε η αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, περί «καραγκιόζηδων και κατάπτυστων νόμων» που επιτρεπουν στους βουλευτες να "φοροδιαφευγουν". Προφανως ο ΔΗΜΑΡιτης βουλευτης θα ηθελε να μην ακουστουν καποια πραματα...

Στην ομιλία του επί του πολυνομοσχεδίου ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στην τροπολογία που κατέθεσε το κόμμα για την φορολόγηση των βουλευτών. Παρουσιάζοντας τρία εκκαθαριστικά πολιτών αλλά και το δικό του, ο κ. Κασιδιάρης τόνισε:
«Για να μη βγει κανένας καραγκιόζης να μας αμφισβητήσει, όπως είχαν βγει κάποιοι Νεοδημοκράτες την προηγούμενη φορά που αποκαλύψαμε τους παχυλούς μισθούς, καταθέτω στα πρακτικά τα στοιχεία».

Στη συνέχεια ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι «η βουλή είναι η καταστροφή της κοινωνίας, ψηφίζει κατάπτυστους νόμους για οικονομούν αυτοί που καταστρέφουν τις ζωές των πολιτών».
Τα λεγόμενα του Ηλία Κασιδιάρη προκάλεσαν την έντονη αντίδραση του Δημήτρη Αναγνωστάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στον Αντιπρόεδρο της Βουλής, Γιώργο Καλαντζή είπε: «Θεωρώ από την πλευρά σας τουλάχιστον απαράδεκτο να υβρίζεται η βουλή ότι ψηφίζει κατάπτυστους νόμους, να προεδρεύετε και να μην εγκαλείτε τον κ. βουλευτή στην τάξη. Η θέση σας είναι θέση ευθύνης και θα έπρεπε να προστατεύσετε το κύρος του κοινοβουλίου».

Από την πλευρά του ο κ. Καλαντζής του απάντησε: «Ποτέ δεν θα αποδεχόμουν κρίσεις ότι υπάρχουν καραγκιόζηδες στη Βουλή. Σε μένα τουλάχιστον δεν θα τα λέτε αυτά»



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=c5D3Z41Fz04



http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tNB0UeegVyo