Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

ΝΕΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ: ΕΓΩ ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!



Δεν τον… προλαβαίνουμε τον γραφικό βο(υ)λευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ-Βίλα Αμαλία-Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς (και δε συμμαζεύεται…) Τσατσόπουλο. Χθες, λοιπόν, ο… περίεργος (από πολλές απόψεις…) βο(υ)λευτής ασχολήθηκε με την 1η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας, που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή στην Καλαμάτα, την 4η Αυγούστου και με την οποία έχουν λυσσάξει τα ορφανά του Στάλιν, του Τσαουσέσκου, του Χότζα και των λοιπών αιμοσταγών κομμουνιστών δικτατόρων που πέρασαν από τον πλανήτη, αλλά και ο (φον) Αντωνάκης, που θεωρεί την Καλαμάτα τσιφλίκι του.

Ιδού το εξυπνακίστικο παραλήρημα του γραφικού βουλευτή «Χούφτερμαν» (για τους γνωστούς λόγους): «Πληροφορούμαι ότι τα Χρυσά Βλαμμένα ετοιμάζονται πυρετωδώς –και παρά την έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας- να γιορτάσουν στην Καλαμάτα την 77η επέτειο της 4ης Αυγούστου. Παραβλέπω ότι για πρώτη φορά εορτάζεται δημοσίως στην Ελλάδα –και στην υπόλοιπη Ευρώπη εικάζω- η επέτειος μιας ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ (ούτε τα χειρότερα φασιστρόνια μεταπολιτευτικά δεν είχαν επιδείξει ανάλογο θράσος). Κατανοώ έως ένα βαθμό γιατί οι συμπολίτες μας, οργισμένοι και εξαθλιωμένοι, αντιδρούν μέχρι στιγμής αδιάφορα ή μουδιασμένα στην ύψιστη αυτή πρόκληση. Επιτρέψτε μου όμως να απευθυνθώ στα Χρυσά Βλαμμένα και να τα προτρέψω να μην περιοριστούν σε μια ανέξοδη επίδειξη νοσταλγίας. ΕΦΟΣΟΝ τόσο διακαώς επιθυμούν το κλείσιμο της βουλής, δεν υπάρχει λόγος να χασομερούν στις ολομέλειές της. Ας μας αδειάσουν τη γωνιά και ας αφιερωθούν απερίσπαστοι στην προετοιμασία της δικής τους δικτατορίας. Αυτή τη φορά ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ».

Παρατήρηση 1η: Σίγουρα τον έχει πειράξει η ζέστη και η κατάστασή του χρήζει άμεσης αντιμετώπισης (με ζουρλομανδύα, ηλεκτροσόκ, κρύα ντους κ.λπ.).

Παρατήρηση 2η: Στην πρώτη παράγραφο του παραληρήματός του γράφει «παρά την έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας». Στην τρίτη παράγραφο όμως λέει: «οι συμπολίτες μας αντιδρούν μέχρι στιγμής αδιάφορα ή μουδιασμένα στην ύψιστη αυτή πρόκληση». Ποιος είναι, λοιπόν, ο… βλαμμένος;

Παρατήρηση 3: Δημόσιες γιορτές για την εγκαθίδρυση δικτατορίας έχουν γίνει πολλές φορές στην Ελλάδα από πολιτικούς φορείς. Σε κάθε επέτειο του οκτωβριανού λενινιστικού πραξικοπήματος…

Παρατήρηση 4η: Μακάρι όσοι «θα μας περιμένουν» να είναι σαν τον Τσατσόπουλο!

(ΥΓ): Καλή ανάρρωση σύντροφε Πετράκη!