Κυριακή, 14 Ιουλίου 2013

Έπεσε το «αντιμνημονιακό» προσωπείο του Σύριζα!Απερρίφθη από το συνέδριο τροπολογία για ακύρωση του Μνημονίου και μονομερή διαγραφή του χρέους!
Γράφει ο Αντίοχος
Ειδική τροπολογία για να προβλέπεται η ακύρωση των δανειακών συμβάσεων και η μονομερής διαγραφή του χρέους (όταν θα γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον δεν υπάρξει αποτέλεσμα στις διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς τοκογλύφους) υπέβαλλε σήμερα στο συνέδριο του συνονθυλεύματος ο βουλευτής Π. Λαφαζάνης, εκ μέρους της λεγόμενης «Αριστερής Πλατφόρμας» του ΣΥΡΙΖΑ. Μετά από μια έντονη συζήτηση, στην οποία αντιπαρατέθηκαν οι Σ. Κουβελάκης από την «Αριστερή Πλατφόρμα» και Ε. Τσακαλώτος από τους «προεδρικούς» (οι περί τον mister Tsipra), που υποστήριξε πως «δε μας κάνει αριστερούς το ποσοστό του χρέους που θα διαγραφεί», η τροπολογία ετέθη σε ψηφοφορία και απερρίφθη, αφού υπερίσχυσαν οι «προεδρικοί», με την αναμενόμενη πλειοψηφία του 65%.
Συμπέρασμα: Αυτά που λέει – κατά καιρούς και κατά περίσταση- ο mister Tsipras, ότι θα… σκίσει το Μνημόνιο, ότι θα καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση, ότι θα κηρύξει παύση πληρωμών στους διεθνείς τοκογλύφους και ότι σκοπός του είναι η συνολική διαγραφή του χρέους, είναι ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΙΜΑΣ! Και μάλιστα, με την έγκριση της πλειοψηφίας του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ!