Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2013

ΕΠΙΔΡΟΜΗ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛ-ΑΛΗΤΗΡΙΟ


ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ Τ.Ο. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ Πανελλαδικό «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο του μίσους και του διχασμού, γίνεται στην πόλη μας το Σάββατο 20 Ιουλίου
«Στρώσε τους δρόμους με κορμιά γιατί ο Μοριάς δεν πρόκειται ποτέ να ’ρθει με το μέρος μας και πρέπει να εκλείψει».

(Διαταγή του Γ.Γ. του ΚΚΕ Γ. Σιάντου προς Άρη Βελουχιώτη, το 1944)

Στρατιά αναρχοκομμουνιστών κουκουλοφόρων (με την… ευγενική χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων και τις ευλογίες των μνημονιακών δυνάμεων του… συνταγματικού τόξου) ετοιμάζεται να εισβάλλει το Σάββατο στην πόλη της Καλαμάτας, για να πραγματοποιήσει πανελλαδικό (!!!) «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο και να καταστρέψει την πόλη.

Ιδού η πρώτη απάντηση (θα επακολουθήσουν κι άλλες…) των συναγωνιστών από την Καλαμάτα στο μεταφερόμενο «αντιφασιστικό» τσίρκο των έμμισθων παρακρατικών:


Εις ότι αφορά το πανελλαδικό «αντιφασιστικό» συλλ-αλητήριο του μίσους και του διχασμού, που γίνεται στην πόλη μας το Σάββατο 20 Ιουλίου, έχουμε να παρατηρήσουμε τα κάτωθι:

1ον) Καλούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της Χρυσής Αυγής στις 5 το απόγευμα στα γραφεία μας, για περιφρούρηση. Κι αν θέλουν οι παρακρατικές πατσαβούρες της Μέρκελ, ας κοπιάσουν…

2ον) Πρόθεση των διοργανωτών του συλλ-αλητηρίου είναι η δημιουργία κλίματος άγριας κομμουνιστικής τρομοκρατίας στην πόλη, ανάλογες με εκείνες του μαύρου Σεπτέμβρη του 1944, που οδήγησαν στην σφαγή της Πηγάδας του Μελιγαλά. Εφόσον δε, δεν φτάνουν γι’ αυτό οι δυνάμεις των ντόπιων μαρξιστών, θα κουβαλήσουν κουκουλοφόρους απ’ όλη την Ελλάδα (κυκλοφορούν φήμες πως θα έρθουν και… Ιταλοί αναρχοκομμουνιστές. Γι’ αυτούς, θα έχουμε έτοιμους 3-4 συναγωνιστές ντυμένους τσολιάδες, να τους φωνάξουν ΑΕΡΑ και να γίνουν… καπνός, όπως το ’40 οι πρόγονοί τους).

3ον) Υπεύθυνοι για ότι δυσάρεστο συμβεί στην πόλη από το μεταφερόμενο αληταριό (επεισόδια, σπάσιμο καταστημάτων και αυτοκινήτων, διατάραξη της ομαλότητας, δυσφήμηση στους τουρίστες) θα είναι οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ, γιατί αυτοί τους κουβαλάνε στην Καλαμάτα.

4ον) Ωστόσο, ο πρώτος και κύριος υπεύθυνος θα είναι ο κατοχικός πρωθυπουργός της δυστυχίας μας, (φον) Αντωνάκης Σαμαράς, με τις ευλογίες του οποίου γίνονται όλα αυτά τα αίσχη, προκειμένου να τρομοκρατηθούν οι τίμιοι πατριώτες που φεύγουν αηδιασμένοι από την ΝΔ κι έρχονται στην Χρυσή Αυγή.

5ον) Τέλος, επιβεβαιώνουμε για μία ακόμα φορά, πως η 1η Γιορτή Ελληνικής Νεολαίας της Χρυσής Αυγής (η οποία ΔΕΝ θα είναι… πανελλαδική-φτάνουν και περισσεύουν οι Μεσσήνιοι φίλοι της Χρυσής Αυγής για να επιτύχει), θα γίνει κανονικότατα στις 4 Αυγούστου. Σε κάθε περίπτωση και με οποιοδήποτε κόστος…